• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2021

17:25

Boris Tadić odbrusio Đilasu - Stalno srljaš u medijsku samopromociju i jedino ti je to važno!

Politika

Boris Tadić odbrusio Đilasu - Stalno srljaš u medijsku samopromociju i jedino ti je to važno!

Podeli vest

Rat u opozicionim redovima se rasplamsava, a svi čeznu da okuse parče kolača. ali im ne ide od ruke

"Dogovori o saradnji opozicije bi trebalo da se prave iza zatvorenih vrata, a ne tako što se u medijima plasiraju jednostrani predlozi.Ovakvom pogubnom infantilizacijom politike se svakako ne pobeđuje naprednjačka mašinerija od preko 700.000 članova", napisao je Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije.

Foto: Prijntscreen Tvitter

Podsetimo, nedavno je portparolka Borisa Tadića upropastila Dragana Đilasa, a onda se rat u opozicionim redovima nastavio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Opozicioni lideri su toliko sujetni i zaljubljeni u same sebe do te mere da ne mogu jedan drugog očima da gledaju. Da su oni mogli zajedno ne bi svi do jednog napuštali DS i osnivali svoje stranke samo zato što je svaki od njih, po svaku cenu, hteo da bude glavni. Čak i da nekom mađijom oni pobede na izborima oni ne bi bili u stanju da oforme vlast jer bi se poubijali oko toga ko će uzeti veći kolač i ko će biti glavni. Prevarili su narod 5. oktobra ali čuda se dešavaju samo jednom i nema ni teorijske šanse da se to desi ponovo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija