• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Borba

01.10.2021

20:57

Dragan Đilas, počasni građanin Madagaskara, kupio Željka i Miška sa sve glavama i džigericom! Autorski tekst Milana Kneževića koji morate pročitati!

Politika

Dragan Đilas, počasni građanin Madagaskara, kupio Željka i Miška sa sve glavama i džigericom! Autorski tekst Milana Kneževića koji morate pročitati!

Podeli vest

Sinoć je crnogorska javnost imala antologijsku priliku da posmatra kako počasni građanin Madagaskara i dokazani šestomilioner Dragan Đilas, uživo, u temelje kupuje Željka Ivanovića i Miška Perovića, napisao je Milan Knežević, predsednik DNP i jedan od lidera DF u autorskom tekstu za Borbu

 

I dok na TV Shopu prodaja i kupovina ortopedskih patika, preparata za potenciju, krema i gelova za vene, ljuljaški za vikend, traje deset minuta, dotle je kupovina dva živa stvora, po imenu Željko i Miško, od strane Dragana Đilasa, trajala puna dva sata, i to sa sve glavama i džigericom. Danas je valjda svima u Crnoj Gori jasno zašto je pre neki dan Željko Ivanović u stilu kožnomantilskih islednika "pucao" u patrijarha, mitropolita, Vučića, Srbiju, trobojke, Srbe u Crnoj Gori, ali ne i Srbe iz kruga dvojke što nostalgično mirišu na 05. oktobar i ekspertsku pljačku Srbije od igle do poslednjeg državnog preduzeća.

Jedino se oni nesrećnici što su 1947. sahranjivali Boga u nekoj crnogorskoj zabiti mogu porediti sa Ivanovićevim izbljuvkom kojim je sebe preporučio Đilasu i Šolaku, mada ni oni tad, a ni Jarcotlačitelj sad, nisu bili svesni da su u mentalnom smislu ustvari sahranili sami sebe. A pošto se sinoć Dragan Đilas hvalio prijateljstvom s vladikom Grigorijem, baš bih volio da čujem šta o kolumni Željka Ivanovića kojeg su uživo kupili Šolak i Đilas, misli naš frankfurtski vladika, i da li će dopustiti da se iza njegovog imena i sveštenog čina promoviše jedna nacionalna i duhovna blasfemija koja odavno zaslužuje prezir i bojkot.

Kad sam upozoravao da Vijesti postaju dio regionalne, političko medijske, antisrpske platforme, koja se projektuje za predstojeće izbore u Srbiji, bio sam označen kao plaćenik. I to upravo od strane ovih koji su i rođenu majku prodali nekoliko puta, da bi se sinoć uživo prodali inžinjeru Đilasu koji obrvama voskliknu da se samo jednom u životu sreo sa Šolakom, i to kad mu je ovaj pozajmio produžni kabl da bi održali političku promociju u Čumićevom sokačetu. Tako bih i ja mogao da tvrdim da ne poznajem rođenog brata s kojim živim u istoj kući četrdeset godina, ali bi mi prva majka rekla da lažem.

I kao što Đilas ne zna Šolaka, tako ni Miško ne zna Željka, a opet ni Željko ne zna Đilasa, kao što ni Šolak ne zna Miška, a svi sve znaju, mada se nikad nisu sreli. Zato i ne čudi ova trgovina koja je trajala duže nego Georginina trudnoća, i kao što Georgina nije smela da rodi dok se ne uda, tako ni Željko nije smeo da se proda, dok ne utvrdi đe mu je glava a đe zadnjica. Mada cena bi bila svakako ista, jer nema razlike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 2 godine

Knezevic je uz Marka Milacica jedini gospodin politicar u CG, nije splacina kao Mandic, Medojevic ili onaj nespomenik sto je trenutno predsjednik CG.

SR71

pre 2 godine

Ovaj covek je obican bandit-terorista!Osudjen na 5godina zatvora a potplacene sudije ga oslobodile i sada trabunja nesto!Neka se spremi za zatvor cim se promeni vlast u CG!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija