• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2021

13:17

Jadni pokušaji Đilasovog portala da izokrenu istinu! Đilasovom bratu Gojku jednostavnim uvidom u papire nađeno 35 stanova!

Politika

Jadni pokušaji Đilasovog portala da izokrenu istinu! Đilasovom bratu Gojku jednostavnim uvidom u papire nađeno 35 stanova!

Podeli vest

Andreja Vučića tuku godinama iz svih mogućih oružja, izmišljaju kokoške u Moroviću, pekare i restorane u koje u životu nije ušao, ali to Đilasu i njegovim medijima ne smeta da nastavljaju besomučno da lažu!

Za razliku od Andreja Vučića, samo jedan pogled na apr izvode dovoljan je da se nađe 35 stanova Gojka Đilasa, a o računima koje on i njegov brat Draga Đilas poseduju, da i ne govorimo.

Jasno je da su i Đilas i njegovi mediji i njihovi miljenici koji su vodili MUP u problemu zbog istine koja se juče otkrila u slučaju Jovanjica, jer će konačno morati da odgovaraju svi koji su pakovali afere, lažno sumnjičili, nezakonito prisluškivali i medijski pomagali da se izmišljenim aferama i totalnim lažima uništavaju ljudi koji Srbiji žele samo najbolje!

Foto: printscreen

Danas o Andreju Vučiću

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Una

pre 2 godine

Strasno, Djilas je veliki manipulator, i lopov, koji hoce ponovo da dovede Srbiju do prosjackog stapa

damjan

pre 2 godine

Krao je Djilas koliko god je mogao, grabio se i rusio i unistavao drzavu i narod

sanela

pre 2 godine

Ne zna se ko je vise krao i ko se vise grabio od brace Djilas

Sofia

pre 2 godine

Svesan je gosodin Djilas da su izbori blizu pa sad ide glavom kroz zid, ali uzalud.

Jana

pre 2 godine

Sta ocekivati od manipulatora, lazova i tajkuna, kojem je samo licni interes na prvom mestu. Svakodnevno iznosenje lazi i uvreda na racun drzave, predsednika i njegove porodice je ono cime se Djilas sluzi misleci da ce tako sakupiti neki jeftini politicki poen.

Irina

pre 2 godine

Jadni i bedni pokusaji manipulatora Djilasa zeljnog vlasti i fotelje.

Milan

pre 2 godine

Nista novo od zutog tajkuna, koji svojim prljavim igrama zeli da se docepa vlasti i sakupi neki politicki poen. Uvek jadno i bedno sa njegove strane.

Verica

pre 2 godine

Narod zna da Djilasu ne treba dozvoliti da ponovo dodje na vlast i odvede Srbiju u ambis.

Marina

pre 2 godine

Dok je narod Srbije gladovao, Djilas i njegov brat su kupovali nekretnine! Sramota!

Zika

pre 2 godine

Đilas je uzimao iz državne kase da bi kupovao stanove za brata.

Vera

pre 2 godine

Narod ne zaboravlja kako smo ziveli dok je Djilas bio na vlasti, zato necemo da dozvolimo da se ponovi ta ruzna proslost.

Sara

pre 2 godine

Mrtva trka ko se više nakrao od dvojice braća.

Iva

pre 2 godine

Hoce li ova pijavica od Djilasa sici sa nasih grbaca!!!!???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija