• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

03.10.2021

09:08

Na Jarinju i Brnjaku mirno - od sutra ujutru normalizacija saobraćaja! /video/

Kancelarija za KiM

Politika

Na Jarinju i Brnjaku mirno - od sutra ujutru normalizacija saobraćaja! /video/

Podeli vest

Na mestu gde je prethodnih 13 dana bio organizovan protest građana zbog rasporedivanja specijalnih snaga kosovske policija jutros je čisto i mirno, a tu su vojnici Kfora kojih ima desetak, javlja RTS



Noć je protekla mirno, javlja reporter RTS, a povlačenje pripadnika Rosu obavljeno je kako je i dogovoreno, na administrativnim prelazima nema više ni pripadnika te jedinice kao ni barikada.

U blizini administrativnih prelaza su pripadnici Kfora, a tu su i pripadnica Euleksa.

Od sutra ujutru od 8.00 časova očekuje se normalizacija saobraćaja na aministrativnim prelazima kada se za vozila uspostavlja režim sa nalepnicama za prekrivanje specificnih delova registarskih oznaka.

Kancelarija za Kosovo i Metohije saopštila je da je rad na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak iz pravca centralne Srbije privremeno obustavljen do sutra u 8.00 časova ujutru kako bi se izvršila priprema sistema za režim nalepnica.

Saobraćaj se odvija neometano za sada samo iz pravca južne pokrajine ka centralnoj Srbiji.

Iz Prištine je saopšteno da imaju 300.000 kompleta nalepnica koje će od sutra biti u upotrebi.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Administrativni prelazi Jarinje i Brnjak nastavljaju s radom od ponedeljka!
Politika

Administrativni prelazi Jarinje i Brnjak nastavljaju s radom od ponedeljka!

Kancelarija za KiM Vlade Srbije saopštila je da je danas završena prva faza sprovođenja sporazuma u vezi sa registarskim oznakama, koji je postignut u Briselu 30. septembra, kao i da će zbog pripreme druge faze rad na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak iz pravca dela centralne Srbije biti privremeno obustavljen od danas popodne do ponedeljka 4. oktobra u 8 časova ujutru

02.10.2021

17:46

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija