• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2021

11:25

Obojica imamo mnogo snova za napredak Srbije i UAE!

Informer

Politika

Obojica imamo mnogo snova za napredak Srbije i UAE!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić se sastao sa šeikom Muhamedom bin Zajedom, te su zajedno bili u obilasku velišanstvenih paviljona na #EXPO2020

- Imao sam čast da mi veliki i iskreni prijatelj naše zemlje @mohamedbinzayed pokaže sve veličanstvene paviljone na #EXPO2020 i širinu gostoprimstva naših emiratskih prijatelja. Ono što sam ustanovio to je da i dalje obojica imamo mnogo snova vezanih za napredak Srbije i UAE - napisao je - objavio je predsednik Vučić na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tatjana

pre 2 godine

Otvaranje poslovnog haba u Dubaiju je veliki uspeh nase zemlje.

Suncica

pre 2 godine

Odlicno je sto nasa zemlja ima poslovni hab u Dubaiju.

Suncica

pre 2 godine

Otvoreni Hab u Dubaiju je velika sansa za nase privrednike.

Dragan

pre 2 godine

Velika je čast za našu zemlju što naša zemlja ima paviljon u Emiratima. Nadam se da će to naši privrednici znati da iskoriste.

Dragan

pre 2 godine

Naša zemlja se predstavnila u najboljem svetlu na paviljonu u Emiratima.

Dragan

pre 2 godine

Kada je region u pitanju Srbija je zemlja sa najviše prijatelja u svetu a tu je naša šansa da odskočimo još više.

Doki

pre 2 godine

Uspesna poseta Vucica UAE, gde je Srbija predstavljena na jedan poseban nacin. Nadamo se i ubuduce uspesnoj saradnji u svim oblastima.

Dejan

pre 2 godine

Iskreno prijateljstvo dve zemlje je dalo odličan rezltat za našu državu, što je na veliko zadovoljstvo otvoreni Hab u Dubaiju je velika šansa za naše privrednike.Nadam se da ćemo uspeti da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu-

Danilo i Rošavi

pre 2 godine

Ситне лопове прати полиција, а крупне телевизија.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija