• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2021

12:06

Pa na šta to liči? Đilas bi da bude veći evroparlamentarac od evroparlamentaraca i viče: EU NAS JE IZDALA PA NEK' IDE U TRI LEPE... /video/

Politika

Pa na šta to liči? Đilas bi da bude veći evroparlamentarac od evroparlamentaraca i viče: EU NAS JE IZDALA PA NEK' IDE U TRI LEPE... /video/

Podeli vest

Novinar i kolumnista Nikola Tomić, gostujući u emisiji Direktno na televiziji Juronjuz, prokomentarisao je postupak lidera SSP Dragana Đilasa u vezi sa dijalogom vlasti i opozicije pod pokroviteljstvom evroparlamentaraca


Upitan da prokomentariše kako on vidi kad Đilasova stranka napada bivše i sadašnje poslanike Evropskog parlamenta koji su učestvovali u dijalogu vlasti i opozicije, Tomić je odgovorio:

- Znate, Srbi vole da su veći Rusi od Rusa, veći Kinezi od Kineza i veći Evropljani od Evropljana. Pa nam sad ni EU ni njihovi postupci ne odgovaraju i onda smo razočarani i kao mi više brinemo o njihovim standardima nego oni sami. I tako, Evropa nas je izdala pa neka ide u tri lepe! - rekao je Tomić i dodao:

- Taj deo opozicije je insistirao da evroparlamentarci dođu, a onda napustili te pregovore. Pa na šta to liči?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas gustafsson

pre 2 godine

Ја,бре,не разумем зашто сте напали тог финог човека(ђикија,илити по индијанском "жута коса"-лева рука/десни џеп)? Њему, "само", не одговара: народ у Србији(неће да гласају за њега),Европа,планета Земља, Сунчев систем, Млечни пут, галактичко јато, Универзум....ма,ништа у овој димензији!

Maja

pre 2 godine

Napadima na evroparlamentarce Djilas je opet pokazao koliko je samoživ i da mu je stalo samo da dodje na vlast po bilo koju cenu. Srećom pa ga narod neće

Dejan

pre 2 godine

Nisu vas izdali,ali ni oni nisu toliko bahati i bezobrazni poput žuće,shvatili su koliko je nepismen i koliki je lopov i ništa više. Na kraju cinkare i izdajice niko ne voli.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija