• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv.rs

03.10.2021

19:25

Koordinisani napad Pavelićevaca! Đilasovska i šolakovska hrvatska hobotnica pokrenula TOTALNI UDAR na Vučića!

printscreen

Politika

Koordinisani napad Pavelićevaca! Đilasovska i šolakovska hrvatska hobotnica pokrenula TOTALNI UDAR na Vučića!

Podeli vest

Očigledno je da su ovi tekstovi pušteni isključivo sa ciljem da Srbe u Hrvatskoj drže potpuno ućutkane

Novi koordinisani udar hrvatskih medija zajedno sa medijima pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka upućen je Srbiji i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Naime, u hrvatskom “Večernjem listu” osvanula su dva teksta u kojima se optužuje Srbija i predsednik Vučić, a nije nimalo slučajno da ovakvi udari dolaze u trenutku kada se Srbija bori sa drugim krakom mafijaške hobotnice koja “davi” Vučića i polako isplivavaju istine o slučaju “Jovanjica” koje su pokrenute ekskluzivnim intervjuom vlasnika “Jovanjice”, Predraga Koluvije koji je dao za Objektiv TV.

Jedan od naslova u kojima se u “Večernjem listu” udara na Srbiju i Vučića glasi “Cijeli zapadni balkan postao talac Vučićeve velikosrpske politike” u kojem se predsednik Srbije gnusno optužuje da ima namere da širi teritoriju Srbije i da sa Miloradom Dodikom “razbija” BiH.

Foto: Printscreen

Oni u tom tekstu spominju i nemačku kancelarku, Angelu Merkel koja je nedavno bila u poseti našoj prestonici i Vučića opisala kao osobu koja “ne daje lažna obećanja” tvrdivši da je ona velika podrška Srbiji, a upravo to im je očigledno zasmetalo.

Drugi naslov koji je je takođe iznedrio hrvatski “Večernji list” glasi “Srpski udar na susjede: Može li Vučić destabilizirati Hrvatsku?” u kojem hrvatski politički analitičar Davor Gjenero “kuka” o tome kako predsednik Srbije može da utiče čak i na Hrvate samo zato što brine o srpskom narodu u Hrvatskoj.

Foto: Printscreen

Očigledno je da su ovi tekstovi pušteni isključivo sa ciljem da Srbe u Hrvatskoj drže potpuno ućutkane.Na sve ove udare koje dolaze od naših suseda, ceo napad su na kraju “začinili” i vrlo dobro poznati protivnici svega što je dobro za našu državu, pa je tako i na portalu koji je pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka osvanuo upravo možda i najogavniji napad koji su oni preneli iz hrvatskih medija.

Foto: Printscreen

Naime, oni su preneli intervju koji je Darko Hudelist, poznati hrvatski novinar dao za HRT u kojem je gnusno izvređao predsednika Srbije, Aleksandra Vučića nečuvenim lažima iz njegovog privatnog života.

Izgleda da nakon optuživanja Srba za genocid u Srebrenici, o čemu je Objektiv ranije pisao više nije ni iznenađujuće što Dragan Đilas u paketu sa susedima iz Hrvatske vrši napad na predsednika Vučića jer ono što mu je jedino bitno je da na svaki mogući način pogazi srpski narod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
frano franic

pre 2 godine

Hahahahaha, jadni cigici! Niste ni za Balkan a kamoli za EU. nI 500godina vas Turci nisu mogli ukulturiti! Blesav i bolestan narod, Siptar, Bugar Rumunj i Vlah= Srbin, muka.

Rale

pre 2 godine

Gledao sam danas na Hrt emisiju sa Hudelistom ne čini mi se da je bilo šta slagao o Vučiću..

Dejo

pre 2 godine

Ali Hudelist je bas pouzdan izvor. Vidim bas ga forsiraju na nova s i n1 sto moze da znaci samo jedno. Jadno.

Dane

pre 2 godine

BiH razbijaju Bošnjaci, a inace ovaj intervju Hudelista je nista drugo do obicno smeće.

Marko

pre 2 godine

Ovo je dokaz da su Hrvati u dosluhu sa opozicijom i' Srbije. Mene to uopste ne cudi jer to je ista fela ljudi. Zlo, pokvareno i gramzivo.

Milica Milicic

pre 2 godine

Ako nasa opozicija radi kordinisano sa Hrvatskom to nikako nije dobro, na taj nacin se ne osvaja vlast, ali se moze naneti steta ugledu drzave.

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Pavelićevci? Jel' među njima i unuk onog odlikovanog ustaše Edvarda Bakareca?

Ako vam je vođa mali nabavite

pre 2 godine

Vučiću, grebem ti malter!

Sanjalica 0309

pre 2 godine

Ovo znaci da mu nikad prijatelj nije ni bio

Nikolija

pre 2 godine

Napadi na Vucica polaze iz iste kuhinje, od onih kojima smeta jaka i uspesna Srbija. Jednima jer je narod video koliko je Srbija napredovala sa vucicrm pa ne mogu vise nikada da dodju na vlast, a drugima jer ne vole ni Srbiju ni Vucica jer zahvaljujuci njemu Srbija raste.

SNS poltroni su analni portpar

pre 2 godine

U politici je kao i u javnim kućama. Glavne kurve se najviše prse.

Neca

pre 2 godine

Đilasovcima smeta Vučic jer Srbija napreduje zahvaljujuci njemu!

Jovica

pre 2 godine

Oni zele da uniste Vučica jer im smeta uspeh Srbije!

Marija

pre 2 godine

Blago njima kad imaju toliko vremena da se bave našom zemljom.

Jovica

pre 2 godine

Ne znaju za sram! Bravo za ovakvo nepristrasno izveštavanje. Sram bilo Đilasovsku hobotnicu

Jovana

pre 2 godine

Hobotnica je toliko zlikovačka i korumpirana da ih treba sve strpati u zatvor!!! Đilase lopove!! Plašiš Srbe u Hrvatskoj kao da im nije bilo dosta straha!

Miroslav Tasic

pre 2 godine

U njihovim glavama je sramota da predsednik voli svoju državu! Sramota! Predsedniče imate moju punu poodršku u borbi sa ovim zlotvorima

Nena

pre 2 godine

Aha ,vazi!Kakav crni prijatelj priča ovako za "prijatelja ",ajde molim vas!Svako može da priča sta mu padne na pamet ,da je bio prijatelj ostao bi prijatelj.Opozicija gleda na sve načine da se domogne dela vlasti ali teško će im ići da to postignu samo lažima,treba imati i mozga malo!

Sofi

pre 2 godine

Strasno koliko lazu i koliko mogu daleko da odu da napakoste Vucicu. Ljubomora je cudo

Manja

pre 2 godine

Napasi na Vucica su samo zati sto im smeta uspesna Srbija. A svesni su da nikad vise nece biti ni blizu vlasti

žare

pre 2 godine

Time samo sebi štete jer narod nemogu na takav način naterati da uskrate podršku Vučiću i SNS.

žare

pre 2 godine

Srbija zna s kim i kako se postiže rezultat kakav ovi pomenuti likovi nemogu ni da sanjaju pa prema tome samo neka divljaju jer time sebi kopaju jamu iz koje neće izaći.

Milan

pre 2 godine

Srbija jedino sa Vucicem moze da napreduje i jaca ,a to mnogima smeta.

žare

pre 2 godine

Truli pokušaji destrukcije neće proći jer narod vidi ko šta i kako radi i po tome daje podršku a pomenuti likovi su mračna prošlost srbije i nikada više neće doći na vlast.

Milos

pre 2 godine

Mogu oni da ga napadaju koliko god zele ,ali narod je taj koji vidi da samo sa Vucicem mozemo mnogo da postignemo zato ga i podrzavamo.

Mira

pre 2 godine

Odlicno znamo da svi napadi na predsednika dolaze od Djilasa i njegovih ortaka ,ali uzalud pokusavaju narod je taj koji ih nece .

Sasa

pre 2 godine

Srbija je uz Vučića, a na vlast se dolazi podrkom i voljom građana na izborima.

Biljana

pre 2 godine

Мрзитељи из ХР не престају да се баве нашим председником а Ђилас и његови петпарачки таблоиди им се додворавају и из све снаге се труде да још више допринесу хајци на Вучића

Maja

pre 2 godine

Svima smeta Vučić i njegova dobra politika koja vodi ka uspehu.

Ceca

pre 2 godine

Uspešna politika predsednika Vučića se isplatila Srbija je danas ponosna zemlja.

Leo

pre 2 godine

Predsednik Vučić se svom snagom trudi da Srbiju unapredi i svim lošim ljudima to smeta.

Vasilija

pre 2 godine

Neka ostave više čoveka na miru. Smeta im što je Srbiju napravio boljom i jačom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija