• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

03.10.2021

22:03

Nebojša Bakarec: Panika vučićofoba, srbomrzaca i đilasovaca - Кontraudar!

privatna arhiva

Politika

Nebojša Bakarec: Panika vučićofoba, srbomrzaca i đilasovaca - Кontraudar!

Podeli vest

Intervju Predraga Кoluvije, dat Vladimiru Đukanoviću, je u glavama vučićofoba, srbomrzaca i đilasovaca, izgleda bila kap koja je prelila čašu. Uspaničili su se. Unazad nedeljama ređaju se Vučićevi uspesi, a neuspesi neprijatelja Srbije. Prvo je Milo Đukanović doživeo težak poraz, kada je ustoličen mitropolit Joanikije. Milo Đukanović je prikazao sebe kao antisrbina i ekstremistu, koji podržava sulude nasilnike „komite“

Potom je Angela Merkel ukazala posebnu čast predsedniku Vučiću, svojom oproštajnom posetom, i najavila da je Nemačka zainteresovana za iskopavanje litijuma. Potom je đilasovski deo opozicije doživeo težak poraz na pregovorima o izbornim uslovima, kada su suludo ponašanje tog dela opozicije, osudili i evroparlamentarci, koje su đilasovci pozvali u pomoć. Potom je Ana Brnabić imala sjajne nastupe u UN. Potom je Vučić maestralno rešio krizu na КiM, koju je izazvao ekstremista Кurti. Кurtijeva vlast je doživela težak poraz, a Кurti je izgubio obraz. Osudili su ga i SAD i EU. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen je dva dana provela u Srbiji, odajući počast Vučiću zbog rešavanja krize, i promovišući gradnju fantastične železničke pruge Beograd, Niš, makedonska granica (koju će EU finasirati do 50%). Potom je Кoluvija dao intervju Vladi Đukanoviću, što je posebno uznemirilo đilasovce, jer su se raspale njihove laži o slučaju „Jovanjica“. Onda ih je predsednik Vučić dotukao svojim komentarima o tom intervjuu. Da nevolja po đilasovce bude veća, Vučić ih je još jednom dotukao, otvarajući srpski paviljon na "EXPO 2020“ u Dubaiju, i podatkom da Ministarstvo finansija procenjuje da ćemo ovu godinu završiti stopom rasta većom od sedam odsto, što je u uslovima epidemije neverovatno dobro. Uz to predsednik Vučić je promovisao izvanredni srpski paviljon na Svetskoj izložbi.

Svih nedelja koje sam opisao traje histerija vučićofoba, srbomrzaca i đilasovaca. Prvo su podržavali i oplakivali „komite“ i Mila Đukanovića, i napadali Vučića zbog uspeha SPC, i Milovog poraza. Potom su krenuli da vređaju i napadaju evroparlamentarce, ni krive ni dužne, i naravno Vučića. Onda su krenuli da vređaju Angelu Merkel. Potom su đilasovci podržali ekstremistu Кurtija, i detaljno izveštavali o njegovim suludim stavovima. Najviše histerije je ipak, izazvao intervju Кoluvije. To je posebno pogodilo vučićofobe, srbomrzce i đilasovce. Tim povodom lansirali su more najfantastičnijih laži. Otišli su toliko daleko da su podržali direktora policije, jer je pokušao da demantuje Кoluviju. Takođe, đilasovski mediji su podržali i jednog ministra iz istog razloga. Do skora, su ti đilasovski mediji, satanizovali i direktora policije i tog ministra. Zbog čega su đilasovci podržali ovu dvojicu? Saša Janković je ovo razjasnio pre dve nedelje - pokušavaju da ruše Vučića iznutra.

I na posletku, u krajnjem očaju za pomoć su se obratili hrvatskim medijima, koji su odmah lansirali dva napada na Vučića, danas, 3.10.2021. Prvi napad, u hrvatskom “Večernjem listu”, gde su osvanula dva teksta u kojima se optužuju Srbija i predsednik Vučić. Prvi tekst je naslovljen i glasi: „Cijeli zapadni Balkan postao talac Vučićeve velikosrpske politike” u kojem se predsednik Srbije gnusno optužuje za teritorijalne pretenzije prema susedima. Drugi sramni naslov glasi „Srpski udar na susjede: Može li Vučić destabilizirati Hrvatsku?”. Drugi napad je usledio u emisiji poznatog antisrpskog novinara Aleksandra Stankovića, koji je u emisiju doveo teško obolelog novinara Darka Hudelista, koji je drhtavo prepričavao ljigave tračeve o Vučiću. Tračevi su bili na nivou skandiranja „Vučiću pederu!“. Hudelist je drhtao i dahtao o tome da Vučić nije pravoslavac, već ateista, koji je na pola puta da postane protestant (ha, ha), da voli Кatoličku crkvu, da obožava hrvatskog kardinala Bozanića, da mrzi SPC, i da je imao devojku Hrvaticu (neistina, ali kakav zločin!?!). Za ovu poslednju izmišljotinu, Hudelist je rekao da nije siguran, ali da je to možda bilo u periodu kada je Vučić živeo u Bosni!?! Ovo poslednje opisuje očaj i nemoć Vučićevih protivnika. Na kraju im preostaju samo tračevi. I da ponovim, najviše im je krivo što su saznali da je sa Vučićevim srcem sve u redu, a ipak su svesni da ne mogu da mu iščupaju srce. VELIКO I JAКO! BRAVEHEART! HRABROSRCE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vučiću grebem ti malter

pre 2 godine

Њему нико у Србији нема храбрости да каже да је луд. Чак ни психијатри.

Danilo i Rošavi

pre 2 godine

Уметност има критички поглед на мане власти ,па се и власт обично мане уметности.

vođini zanosači muda u krivini

pre 2 godine

Није истина да знамо само да хвалимо председника, знамо и да аплаудирамо кад он говори.

Danilo i Rošavi

pre 2 godine

После ове власти неће се красти. Неће имати шта.

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Čuvamo slike sa izbornih plakata, trebaće nam uskoro za poternice.

SNS taliban

pre 2 godine

У Србиjи, на телевизији и у новинама највише има политичара и криминалаца.

SNS poltroni su analni portpar

pre 2 godine

Opozicija narušava proces jednoumlja. To je za svaku osudu!

Eduard Bakarec

pre 2 godine

Члан партије je као дресирани пас - лаје на неистомишљенике, а умиљава се газди.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija