• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2021

23:20

ANA BRNABIĆ NA IVICI SUZA: To je ogroman gubitak za moju porodicu i za naše društvo!

Printscren TV Pink

Politika

ANA BRNABIĆ NA IVICI SUZA: To je ogroman gubitak za moju porodicu i za naše društvo!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je užasno pogodila smrt direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca

- Ja ne mogu da verujem da Tase nema. Užasno mi je to teško palo. Moj sin ga je obožavao. Jako mi je teško pričati o tome. Bio mi je jako dobar prijatelj i izvaredna osoba u svakom smilu - rekla je Ana Brnabić.

Ona je podsetila na sve što je Ivan Tasovac uradio za srpsku kulturu i Beogradsku filharmoniju.

- Postavio nas je na mapu Evrope i sveta i dovodio ovde svet. Bio je hrabar da govori šta misli i da se politički bori za svoja uverenja. Ogroman je gubitak za moju porodicu i za naše društvo i našu kulturu. Zaista mislim da će Tasa večno živeti kroz Beogradsku filharmoniju i kad budemo izgradili novu koncertnu dvoranu, to će zaista biti u njegovu čast - rekla je Ana Brnabić u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 2 godine

Pa jeste njen sin, ona ga odgaja, a imas roditelja bioloskih koji ne brinu o deci, siluju, ubijaju,... a zovu se roditelji. Ja bih samo dodao da je ociglesno da je beliki umetnik Ivan Tasovac najverovatnije bio donor u toj situaciji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija