• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2021

19:47

Želimo da predstavimo rezultate, drugačije lice u politici! Ana Brnabić: Svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju vređanja od strane opozicije

SNS

Politika

Želimo da predstavimo rezultate, drugačije lice u politici! Ana Brnabić: Svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju vređanja od strane opozicije

Podeli vest

Prilikom obilaska Opštinskog odbora SNS u Lazarevcu, poverenica beogradskog odbora Ana Brnabić rekla je da prvo želi da obiđe svih sedamnaest odbora, da razgovara sa što više građana, da učestvuje i u svim drugim stranačkim aktivnostima

- Želimo da predstavimo rezultate, da predstavimo drugačije lice u politici, jer svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju neprimerene izjave, pretnje, vređanja od strane opozicije koja očigledno nema nikakav program - rekla je Brnabić. 

Brnabić smatra da je ta politika laži i mržnje, koju Đilasovci svakodnevno plasiraju, dovela do toga da svoje frustracije manifestuju i fizički i podsetila na napad na prostorije SNS-a u Novom Sadu i zamolila sve prisutne da ne nasedaju na provokacije, već da idu od vrata do vrata, da budu prisutni na štandovima i da građanima prezentuju postignute rezultate.

Foto: SNS

- Mi smo Stranka koja je prisutna među građanima, razgovaramo sa svima čak i sa onima koji ne dele naše mišljenje. Mi se nismo odvojili od ljudi i to je ono što je najvažnije. Bitno je da podsetimo građane na rezultate, ali i da predstavimo planove za dalji razvoj Lazarevca, Beograda i Srbije - naglasila je Brnabić. 

Građani znaju da Srpska napredna stranka stoji iza svojih reči, da ispunjavamo naša obećanja. 

- Кampanja koja nas očekuje biće teška, ali naše je da se borimo radom i rezultatima. Asfaltirane su ulice, sređeni parkovi, borimo se za radna mesta i za bolji kvalitet života svakog građanina - rekla je Brnabić.

Foto: SNS

Poverenica beogradskog odbora iskoristila je priliku i još jednom apelovala na sve da se vakcinišu jer je to jedini način da se izborimo sa pandemijom.

- Jedino održivo rešenje jeste vakcinacija, sve drugo je samo produžavanje agonije. Sve mere poput nošenja maski i distance su i dalje na snazi, ali jedina prava mera jeste vakcinacija”, naglasila je Brnabić. 

Osvrnuvši se na današnju konferenciju Marinike Tepić, Ana Brnabić se zapitala i da li lažima svih koji su na Đilasovom platnom spisku ima kraja. 

Foto: SNS

- Za razliku od Marinike i njenog poslodavca Đilasa koji se bore samo za lične interese i vlastiti džep, Aleksandar Vučić se bori za Srbiju, nema milione na računima i to svi građani vide, osećaju i znaju. Aleksandar Vučić se protiv laži bori radom - rekla je Brnabić i pozvala sve da u toj borbi daju svoj doprinos i da predstavljaju svuda i na svakom mestu postignute rezultate i planove za dalji razvoj jer je to u interesu građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija