• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.10.2021

14:23

Gradonačelnik Bakić primio treću dozu vakcine protiv COVID-19

Strahinja Babović

Politika

Gradonačelnik Bakić primio treću dozu vakcine protiv COVID-19

Podeli vest

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i gradski menadžer i pomoćnica gradonačelnika za ekonomski razvoj i međunarodnu saradnju Zagorka Panić, primili su danas vakcinu protiv zarazne bolesti COVID-19, na punktu za masovnu imunizaciju u zgradi Nove opštine

Obraćajući se medijima nakon vakcinacije, gradonačelnik Bakić je izjavio da je primio treću dozu vakcine kineskog proizvođača „Sinofarm“, da se oseća dobro i da je masovna imunizacija od ključnog značaja ne samo za zaštitu života i zdravlja ili rasterećenja zdravstvenog sistema, nego i za razvoj ekonomije i vraćanje u normalan život.

Foto: Strahinja Babović

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić

- Danas, kada veliki broj država u svetu ima problem da obezbedi i prvu vakcinu, mi imamo tu privilegiju i blagodet koju nam je obezbedila država Srbija da već uveliko dajemo i treću dozu. Upravo sam primio i treću dozu vakcine proizvođača 'Sinofarm' i ličnim primerom pokazao odgovornost prema  svojim najbližima, prema gradu Subotici i prema državi Srbiji. Svi smo videli tokom ove dve nepune godine kakve posledice ostavlja za sobom ova  pošast. To je i dovoljno vremena da sagledamo  šta je ispravno da uradimo, jer svako od nas je, nažalost, izgubio nekog svog dragog, najmilijeg, ili je neko od njih imao tešku kliničku sliku ove zarazne bolesti - rekao je Bakić.

Foto: Strahinja Babović

Uz isticanje da je mnogo puta sebi postavio pitanje: „Zar uvek treba da  popijemo celo more da bi zaključili da je voda slana“, naglasio je da moramo da shvatimo da bez vakcine ne možemo da zaustavimo ovu pandemiju.

- Ne treba da slušamo one koji ne misle dobro ni nama, ni našem gradu, ni našoj državi Srbiji. Svako od nas treba po svojoj  savesti i odgovornosti da pristupi vakcinaciji, da zaustavimo ovo zlo i vratimo se normalnom životu, kako bismo razvijali našu ekonomiju i privredu i postizali uspehe - poručio je gradonačelnik Stevan Bakić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija