• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2021

13:00

NEBOJŠA BAKAREC: Koga žulja hulja?

Informer

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Koga žulja hulja?

Podeli vest

Đilas je, posle dužeg vremena, dao dozvolu crnogorskom državljaninu Balši Božoviću, da da intervju Šolakovoj TV N1. Naravno, dozvolu mu je dao tek kada mu je Balšica zagarantovao da će da pljuje Vučića, rekao je narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec

Božović je do danas bio proteran sa đilasovskih medija. I danas je ispuzao ispod kamena. Pojavio se osokoljen „pozajmicom“ koju je dobio od Đilasa. Đilas se sažalio na Božovića – podseća ga na njega samog. Naime, Božovića ne voli niko. Živi sam, neoženjen, nijedna ga neće. Neće ga ni DS, izbacili su ga. Neće ga ni Lečić i Tadić koji su se ujedinili. Neće ga ni Aleksandra Jerkov. Neće ga ni roditelji – prošle godine su ga izbacili iz stana (ima skoro 40 godina). Božović je inače veliki poštovalac Mila Đukanovića i komita. Ali, ga neće ni Milo.


Pošto je besposličario ceo svoj život i krao Bogu dane u DS, dok ga nisu izbacili, sada je zahvaljujući Đilasovoj „pozajmici“ osnovao flert NVO „Regionalnu akademiju za razvoj demokratije“ (skraćeno RAZDOR). Naravno radi se o jednoj od milion pečurkastih lažnih NVO, koje služe za pranje para od grantova i „pozajmica“.


Tako je osokoljen Đilasovom „pozajmicom“ Božović opleo po SNS-u, nahvalio jednog ministra („neistina je to što tabloidi pišu o ministru“ uf, uf). Po Đilasovom nalogu Božović je izvređao i EU, tako što je povezao, nepovezivo, citiram Božovića „Ono što je sigurno je da je evropski vrh mafije i kriminala u vrhu naše države“. Lupi i ostade živ! Božović je ponovio i Đilasove reči da „Srbija polako klizi u fašizam”. Tupnuo još jednom, i preživeo.


Naravno, Đilasovu „pozajmicu“ ne bi opravdao, da nije popljuvao i predsednika Vučića, kada je rekao: „ Vučić može biti pobeđen samo ako postoji antifašistički blok u Srbiji“. Au. Božović još samo što nije uskliknuo „smrt fašizmu, pare Đilasu“. Balšici je posle ovog intervjua na TV N1 zagarantovano mesto u Đilasovom SSP (umesto Bastaća i Nikole Jovanovića), i platica u „Multikomu“ (ako bude bio dobar).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djurdja

pre 2 godine

To je onaj koji je krajem 2005. godine, kao mlad i perspektivan kadar DS, napravio izlozbu falsifikovanih fotografija starih sinobusa. Njegov tadasnji sef Djilas otvorio je izlozbu kao dokaz o zlupotrebama na zeleznici. Rezultat toga bila je velika kampanja protiv tadasnjeg ministra i direktora zeleznice. Nekoliko ljudi je uhapseno.Sudski proces trajao je preko deset godina i svi procesuirani su pravosnazno oslobodjeni. Tako su radili zuti. Ne ponovilo se zuto vreme.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija