• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2021

19:00

Đilas parama koje je oteo od građana kupuje poltrone koji će umesto njega da zagađuju javni prostor i šire laži o Vučiću!

sns.org.rs

Politika

Đilas parama koje je oteo od građana kupuje poltrone koji će umesto njega da zagađuju javni prostor i šire laži o Vučiću!

Podeli vest

Današnja salva novih laži žutog tajkuna Dragana Đilasa najbolje pokazuje koliko ga je uznemirilo što su se u javnosti pojavili novi dokazi o tome kako je i na koji način finansirao svoje plaćenike, saopštio je Nemanja Joksimović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik

 

Misli najgori gradonačelnik u istoriji Beograda da niko u Srbiji ne zna kako se obogatio i stekao 619 miliona evra. Misli gazda Multikom stranke da su građani blesavi i da ne znaju odakle mu novac za kupovinu nekretnina u iznosu od 25 miliona evra. Misli da su zaboravili da njegov brat Gojko Đilas ima 35 nekretnina koje koštaju preko 5 miliona evra. Da ima 53 računa u 17 država sveta. Da je u Centralnom zatvoru posećivao Milana Dabovića koji je osuđen zbog posedovanja 2,4 kilograma kokaina. Da mu je blizak stranački saradnik Milutin Bakić uhapšen sa 66 kilograma marihuane. Misli on mnogo što šta, ali pogrešno. Jer građani Srbije nisu ni slepi, ni glupi, a nisu ni zaboravni što bi ovaj žuti prevarant najviše voleo na svetu.

Zato ispaljuje nove laži, kao što svojim poslušničkim "medijima" i "ekspertima" ispaljuje novac koji je prethodno oteo od građana Srbije ne bi li kupio nove poltrone koji će za njegov račun da zagađuju javni prostor i bljuju najgore laži o Aleksandru Vučiću, jer znaju da nikada ne mogu da pobede njegove rezultate i predan rad za bolju i lepšu Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija