• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2021

17:23

Đilas "stipendira" Mariniku, tako ona "preživljava"! Orlić rasturio Tepićevu!

Tanjug

Politika

Đilas "stipendira" Mariniku, tako ona "preživljava"! Orlić rasturio Tepićevu!

Podeli vest

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke rasturio je danas na svom profilu na Tviteru Mariniku Tepić

Portparolka Dragana Đilasa Marinika Tepić objavila je danas na svom profilu na Tviteru tekst u kome se pita zašto predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić ne kažu koliko je sportista stipendirao Dragan Đilas. 

Odmah joj je stigao odgovor od Vladimira Orlića-

"Preusmeriš" desetine i stotine miliona evra ka svojim privatnim računima, a onda velikodušno "stipendiraš" od para koje nisu tvoje. "Dobročinstvo" po merilima tajkuna?

I kako se ne zna o kome je reč? Zna se: Đilas "stipendira" Mariniku, tako ona "preživljava". Jer je sportista..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Naprasno brinu o stipendiranju sportista i svemu što sami nisu uradili dok su bili na vlasti, danas država vodi računa o svakoj grani i to niko ne može da ospori

Ana

pre 2 godine

Stipendira Djiki velikim sumama a Marinika mu se oduzuje time sto blati Srbiju i Vucica.

Mini

pre 2 godine

Spot nam jednostavno cveta danas, kod njih je samo propadao dok su bili na vlast. To je razlika koja je ogromna.

Tina

pre 2 godine

Marinikina stipendija je ogroman. Debelo je plaća Djilas da smišlja lazi.

Žuti tajkun Dragan Đilas nebulozama pronovo brani svoj lopovluk!
Politika

Žuti tajkun Dragan Đilas nebulozama pronovo brani svoj lopovluk!

Ponovo žuti tajkun Dragan Đilas mrmljanjem i nebulozama brani samog sebe i svoj lopovluk. Očigledno vrlo nezadovoljan tragičnom neubedljivošću svih Marinika koje je zaposlio u svojoj privatnoj firmi da u njegovo ime i za njegov račun lažu, brane pljačku svog gazde Đilasa i besomučno kleveću Aleksandra Vučića i Srbiju. I pokazuje time da još nije razumeo u čemu je osnovni problem: ne u tome što Marinika i ostali njegovi uposlenici ne umeju, već što to niko živi ne može, niti je uopšte moguće – oprati prljave tragove Dragana Đilasa, saopštio je Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

07.10.2021

14:04

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija