• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2021

22:37

/VIDEO/ HIT! Gledaoci siti laži! Sasuli Olji Bećković istinu o Đilasu, pa joj SPUSTILI SLUŠALICU!

Printscreen

Politika

/VIDEO/ HIT! Gledaoci siti laži! Sasuli Olji Bećković istinu o Đilasu, pa joj SPUSTILI SLUŠALICU!

Podeli vest

Građani Srbije su siti laži koje izgovara opozicija i koje se vrte na đilasovskim televizijama, pa su tako večeras rešili da Olji Bećković u njenoj emisiji saspu istinu o Draganu Đilasu

"Veritas papiri" koje je objavio dnveni list "Informer" ostavili su snažan utisak na građane Srbije koji su konačno saznali istinu o Draganu Đilasu i načinu na koji on plaća novinare, političare, analitičare. 

Tako su večeras gledaoci koji su siti laži sasuli Olji Bećković istinu o Draganu Đilasu koje ona ne sme da objavi u svojoj emisiji.

- Moj utisak je činjenica da jop uvek ne postoji ni jedan jedini demanti što se tiče Đilasovog finansiranja medija  i pojedinica koji je objavljen u medijima pre nekoliko dana. Naime, oteto je dva miliona narodnih para, a nije ni bilo očekivati da to bude tema u vašoj emisiji - rekla je jedna gledateljka. 

Drugi gledalac je imao slično viđenje stvari.

- Najveći utisak su "Veritas papiri" i to što su oni pokazali. Meni je logično da Đilas mora da plaća i novinare i analitičare da bi pričali lepo o njemu. Narod mora da zna da je to novac ukraden od građana Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Zamisljam u Hit tvit se neko javi kaze Vucic lopov,samo zamisljam tamo je dobra kontrola.

Nikola

pre 2 godine

N1 amateri, u Hit Tvit ovako nesto ne moze da se desi.

Mire

pre 2 godine

Beštije se i otac odrekao!! Šta tu ima više da se kaže

Gio

pre 2 godine

Kad ih je pitala da objasne svoje misljenje , oni spustaju slusalicu, neko im naredio da tako rade. Kao i uvek, pas koji laje ne ujeda. Al tako je kad neko ne misli svojom glavom, nego prica onako kako mu je neko rekao. Jadnici.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija