• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2021

13:53

Tadićevci objasnili: Đilas je uništio DS, a njegova sujeta uništila je jedinstvo opozicije!

Informer/Marko Đoković

Politika

Tadićevci objasnili: Đilas je uništio DS, a njegova sujeta uništila je jedinstvo opozicije!

Podeli vest

Funkcioneri Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Marina Komad i Konstantin Samofalov objasnili su danas na Tviteru ko je kriv za propast Demokratske stranke i uništenje ideje o jedinstvenoj opoziciji...


Marina Komad smatra da je srž problema opozicije leži u istini o DS posle 2012. godine, dok njen kolega Konstantin Samofalov tvrdi da je razlog sujeta "jednog lika", jasno aludirajući na Dragan Đilasa koji je na čelu DS zamenio Borisa Tadića.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Diajgnoza je 100% tačna, neverovatna sujeta i samoljublje opozicionih lidera, pre svega Đilasa, Jeremića i Tadića pa onda ostalih sa manjim rejtingom, neće omogućiti da se ikada slože pod "jednim krovom" i da predstavljaju bilo kakvu pretnju SNS i Vučiću. Da li može neko da zamisli kakvu bi vladu oni formirali kad bi kojom magijom došli u tu poziciju, kad jedan drugog očima ne mogu da gledaju?

Fikus

pre 2 godine

Da su oni mogli zajedno ne bi se jedan po jedan cepali od DS i formirali svoje stranke. Razlog su samo i isključivo sujeta i PARE jer svaki od njih je želeo da baš on bude #1, onaj u čije se džepove sliva najviše para a ne da budu tamo neki potpredsednici ili čalnovi IO koji dobijaju mrvice sa stola. Za Srbiju i bolji život građana njih je briga manje nego za lanjski sneg.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija