• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2021

10:19

Ljubomorno dete Vjosa Osmani napada Beograd da bi umanjila sopstvene neuspehe!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Ljubomorno dete Vjosa Osmani napada Beograd da bi umanjila sopstvene neuspehe!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da napadajući obeležavanje 60. godina Samita nesvrstanih u Beogradu, Vjosa Osmani pokazuje opravdanu nervozu, jer joj je jasno da takozvano Kosovo svakoga dana gubi podršku na međunarodnom planu

- Drago mi je da Osmanijeva pomno prati dešavanja u Beogradu, jer je prethodnih dana mogla da vidi i uveri se šta znače kredibilitet i međunarodni ugled, podrška i uspešna diplomatija.

Neka se gospođa Osmani na to što pre navikne, jer će u vremenu pred nama tek moći da vidi plodove ovog Samita - istakao je Petković u saopštenju.

On je ocenio da zbog toga, u maniru ljubomornog deteta, Vjosa Osmani ponovo napada zvanični Beograd, pokušavajući da umanji sopstvene političke neuspehe i nedostatke koji su nedavno bili očigledni i medijima u Prištini.

- Optužujući zvanični Beograd za zločine, ona zapravo otkriva svu zločinačku prirodu na kojoj je nastala lažna država Kosovo, čijim se liderima danas sudi u Hagu za monstruozne zločine tzv. OVK, počinjene protiv Srba kao i drugih naroda sa prostora južne srpske pokrajine - ukazao je Petković, saopšteno je iz Kancelarije za KIM.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns

pre 2 godine

Inače, Vjosi su "srpski heroji" ubili čitavu porodicu!!! Toliko o herojima!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija