• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2021

12:13

Jednog dana se zalažete da se kanabis legalizuje, a drugog dana je to najveći zločin! I NEMOJTE DA LAŽETE DA SAM REKAO DA TO NIJE ZLOČIN! Vučić razobličio N1!

Tanjug

Politika

Jednog dana se zalažete da se kanabis legalizuje, a drugog dana je to najveći zločin! I NEMOJTE DA LAŽETE DA SAM REKAO DA TO NIJE ZLOČIN! Vučić razobličio N1!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je odgovarajući na pitanje N1 o slučaju "Jovanjica" rekao da je posao na nadležnim organima, ali da su pojedini mediji i političari lagali sve vreme o umešanosti Andreja Vučića u slučaj "Jovanjice"

 

- Uz svu vašu zlu nameru ja ću vam najlogičnije odgovoriti. Odakle vama da je moj brat učestvovao u tome. Znate li vi to koliko ste to puta ponovili za dve godine, niste to rekli samo danas. Pre nekoliko dana su mi rekli, 6.357 puta ste lagali i obmanjiali javnost. I nikada niste rekli izvinite što smo obmanjivali javnost. Imate i sudsku presudu da ste lagali, ne samo vi nego i neki političari. Ali siguran sam da ćete mi se izviniti kao i kad moj brat nije pokazao ličnu kartu i kada je svojim bubrezima napao pendreke.

- Kako to da se jednog dana zalažete da se kanabis legalizuje, a drugog dana je to najveći zločin. I nemojte da lažete da sam rekao da nije zločin i da taj čovek neće da odgovara. Taj čovek (Predrag Koluvija) će da odgovara. Dve godine ćutim dok vi vodite hajku. Valjda on ima pravo na suđenje kao i svi drugi i da dobije zasluženu kaznu. Tužilaštvo će da podnese optužbu, a sud da donese presudu.

Ističe da polje marihuane jeste krivično delo, ali ne u rangu sa ubistvom i pravljenjem ćevapa od ljudskog mesa.

- Vi na vašoj televiziji jedete ćevape i govorite da su to ćevapi ubijenog čoveka. Pitam se kako je to moguće. Nadležni rade na slučaju, a meni je važno da je pravosnažnom presudom pokazano da ste vi obmanjivali narod i da ste se od početka pravili nevešti i naivni. 

Foto: Tanjug

Vučić navodi da su se sprdali sa tim što je Andrej Vučić prebijen tvrdeći da nije pokazao ličnu kartu, a onda "kukali zbog jede čvrge i šamara koje je negde neko dobio.

- Meni je važno da je pravosnažnom presudom odlučeno da ste vi obmanjivali javnost. A šta bi sa tim da Andrej nije pokazivao ličnu kartu kada su ga tukli. To ste vi tvrdili danima. Kao i priča o tome kako neko ima nanognicu, a daje intervju. A kada ste vi hteli Obradoviću da date Pulicerovu nagradu dok je imao nanognicu

- Toliko o moralu i licemerju tih političara. Vučića ubijte i zakoljite, a mi ćemo da kukamo i da pravimo proteste zbog krvavih košulja... To možda može kod vas, ali ne u ozbiljnim državama - poručio je Vučić.

- Što se tiče poligrafa, rekao sam da sam spreman da odgovorim na sva pitanja i za Belivuka i za Jovanjicu. Izaberite poligrafistu kojeg god hoćete, ja sam spreman. Vi da budete prisutni, vi da postavljate pitanja, da određujete pitanja, sve. Ja sam spreman.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rankovic

pre 2 godine

Opozicija ne zna gde udara i koja laz je vise dobra za ponavljanje ali ako je to neko kao sto je brat Vucica oni napadaju bez premca.

Romanija

pre 2 godine

Pa oni su poznati po lažima. Đilas i Marinika svaki dan lansiraju poneku laž.

Bilja

pre 2 godine

Sme li bilo ko sa N1 na poligraf i da odgovori na jedno lagano pitanje - da li ste nezavistan medij kao sto tvrdite?

Nešo N

pre 2 godine

Naravno da će svi odbiti poligrafsko pitanje jer bi se svi otkrili kako se služe lažima.

Romulus

pre 2 godine

Baš tako, N1 i ekipa su kako im šta odgovara. Ne sme Koluvija da se oglasi ali su zato brže bolje prenosili kao istinu šta Velja kaže.

Ana

pre 2 godine

Kako uporno pritiskaju predsednika za poligraf,pitanje je smeju li isti ti novinari takodje otici na poligraf?!

Ivana

pre 2 godine

Posle ovog sluačaja nikada ne bi kanabis više o toj biljci raspravljala. kanabis Srija neka ne laegalizuje, i ovako EU ima svoje ciljeve. Holandija jeste i manji broj obolelih od cancera.

Milena

pre 2 godine

Đilasovcima nikada ništa ne odgovara to je evidentno

Kasija

pre 2 godine

Kada ljudima niko i ništa ne valja obično je problem u njima samima

Neven

pre 2 godine

Poznato je da novinari iz skupine N1, Nova okrecu svoji pricu kako vetar duva, zato i nije čudno što ovako reaguju i pitenciraju priču o kanabisu.

Lazar

pre 2 godine

Da li je N1 nezavisan medij? Pa očito da svi znamo ko stoji iza njih i ko zeli da oslabi Srbiju.

Dejkovic

pre 2 godine

Pa logicno odgovara im da svaku rec pretvore u kampanju pa i ovo da predstave kao Vuvicevu podrsku za proizvodnju droga sto je idiotizam.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija