• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2021

14:10

Đilasovci sprečavaju građane da uđu u Skupštinu grada, HISTERIČNI URLAJU - BEOGRADU NE TREBA METRO! Foto

Informer

Politika

Đilasovci sprečavaju građane da uđu u Skupštinu grada, HISTERIČNI URLAJU - BEOGRADU NE TREBA METRO! Foto

Podeli vest

Grupa huligana iz Stranke slobode i pravde (SSP) blokirala je ulaz u zgradu na Trgu Nikole Pašića gde se održava javna sednica Komisije za planove i tako sprečava građane koji su podneli primedbe da prisustvuju sednici

 

U Skupštini grada Beograda održava se javna sednica Komisije za planove na kojoj se raspravlja o primedbama na Plan generalne šinskih sistema grada Beograda. Na sednici je prisutan Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda kao i Andrija Mladenović, pomoćnik gradonačelnika.

Sednici prisustvuju predstavnici britanske kompanije WSP koja je radila Master plan saobraćaja koji je prethodio odredjivanju trase metroa, predstavnici kompanije Ežis koja radi projekat beogradskog metroa i Saobraćajni fakultet koji radio transportni model saobraćaja grada Beograda. Prisustvuju i predsednici gradskih opština kroz koje prolazi beogradski metro.

U ovom trenutku u zgradu je uspelo da uđe 19 podnosilaca amandmana, a ispred zgrade je još 35 onih koje Đilasov predstavnik Mila Popović sprečava da uđu, histerični, vičući na njih da Beogradu ne treba metro i da svako ko uđe on je za Vučića i Vesića.

Foto: Informer




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 2 godine

A ko je ta Mila Popovic.? Kaze, Beogradu ne treba metro. Ne, Beogradu netrebaju takvi kao sto si ti. Vrati se u svoj pi...vac.

Rade R

pre 2 godine

Pa neka viču, ko ih je..! Kreteni! Lopovi! Bagra! Naravno da nam treba metro, a njima ako ne treba neka idu peške! Oni bi da nas vrate u kameno doba! Po njima ispade da je ceo svet lud a samo oni pametni! "Najbolje" bi bilo da te pare što će da se potroše za izgradnju metroa, uplaćuju na račun "genija sa mašinskim mozgom" ili barem dvadeset plus dvadeset posto! Naravno da smo za Vučića!

ratko

pre 2 godine

Dobro jel ovo pravna drzava ili nije kad svqaka budala ovo moze da raadi

Istina

pre 2 godine

A bre lazovi jedni...pa vidite da policajci ne daju ljudima da udju.

Rade

pre 2 godine

Oni sprečavaju, a gde je policija,,,, šta ona radi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Izgleda da se ina solidariše sa njima ! ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija