• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2021

16:09

Samo jedna strana izaziva sukobe! Da li stvarno mislite da će Srbija mirno gledati napad na svoj naorod?!

Politika

Samo jedna strana izaziva sukobe! Da li stvarno mislite da će Srbija mirno gledati napad na svoj naorod?!

Podeli vest

Jedini cilj Albanaca sa Kosova i Metohije je etnicko ciscenje Srba. Kurti jednostavno ne moze da dozvoli miran zivot ni za to malo Srba koje jos nisu proterali, rekao je član Izvršnog odbora glavnog odbora SNS Igor Bečić, a njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti

"Očekujem kako od Evropske unije tako i od svih međunarodnih sila koje imaju uticaj na Kurtija da pošalju snažnu poruku da je etničko čišćenje nedozvoljeno.

Dosta je bilo pozivanja obeju strana na uzdržanost, samo jedna strana ima za cilj izazivanje sukoba i podrivanie mira u celom regionu.

Ovakav scenario ide samo u prilog Kurtiju čiji je jedini cilj obračun sa Srbima i prekid dijaloga.

Jutrošnji napad jedinica Rosu i policije tzv. Kosova na goloruke Srbe sramota je za kompletnu međunarodnu zajednicu i snage KFOR na KiM.

Da li zaista neko misli da će predsednik Vučić i Srbija mirno posmatrati pogrom i nasilje nad svojim sunarodnicima!?

Uskraćuju Srbima na Kosovu lekove i osnovne životne namirnice, samim tim uskraćuju im osnovne uslove za život,"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ghvg

pre 2 godine

Daj bre mamlaze,dok takvi kao ti, sede tu gde sede,niko nas i ne uzima za ozbiljno

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija