• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

14.10.2021

11:44

Nikada nismo videli takvu kukavicu kao što je Kurti! VUČIĆ JE POLOŽIO TEST!

printscreen RTV Pink

Politika

Nikada nismo videli takvu kukavicu kao što je Kurti! VUČIĆ JE POLOŽIO TEST!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je juče bio težak dan nakon što je policija Kosova upala na sever i ranila jednog Srbina

Kaže i kako je za jučerašnja dešavanja isključivo odgovoran premijer Kosova Aljbin Kurti, kao i svi oni koji ga podržavaju.

Bio je težak dan! Mi smo se brinuli da li će ovaj sprski dečak, mladić preživeti, pucali su u telo, hteli su da ga ubiju. Zaista težak dan, vi ste videli srpski narod koji tamo samo živi. Kurti, takvu kukavicu nikada videli nismo. Za sve što se dešava odgovornost snosi isključivo Kurti i oni koji ga podržavaju - kaže Vulin.

Vulin je rekao i kako juče nije bilo nijednog razloga za onakva dešavanja, kao i da Đilasovi mediji šire laži. Dodao je i kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio test.

Takve gluposti slušate sad, da Srbi su napali goloruke pripadnike policije sa tenkovima. Još uvek ne mogu da verujem i da naši mediji šire laži, ovi Đilasovci kažu: "To je bila akcija protiv krijumčara". Vučić je juče položio test. Sve dnevno-političke odluke će zaboraviti, ali pamti će šta ste odlučivali o Kosovu. To je istorija. Juče nije bilo nijednog jedinog razloga da se ono desi - dodaje Vulin.

"HOĆEMO LI SAHRANJIVATI BRAĆU KAO 1999.?" Sestra ranjenog Srećka Sofronijevića se obratila Vučiću, predsednik slušao emotivne ispovesti Srba!

Vulin je podestio da je Vučić juče saslušao probleme Srba na Kosovu, kao i da je stao uz njih. Dodaje i da je predsednik reagovao kao veliki državnik i pokjazao da ume da izdrži teške udarce i teške odluke.

Srbe je juče saslušao predsednik Vučić i ostao uz njih, svako je mogao da kaže ono što je rekao. Vučić im je rekao, ono što ceo svet mora da upamti, da se nasilje ne sme i više se neće dešavati na Kosovu i Metohiji. Ako budemo ušli u tu borbu, mi ćemo pobediti i kao što je predsednik rekao Žandarmeriji: "Učinićemo sve da ne budete iskorišćeni, ali ako izdam naređenje, neću vas povlačiti". Dakle, poruka predsednika Vučića je poruka državnika, on je pokazao da je državnih, da ume da izdrži i teške udarce i teške odluke. Svako od nas je juče razmišljao: "Ma, da pustimo Vojsku, da završimo sa tim", ali ne! Vučić je razmišljao i pokazao da je državnik! - priča Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Svi koji podržavaju Kurtija treba da ih bude sramota

Lena

pre 2 godine

Jadan dečko, mogao je da izgubi život zbog tajkuna.

Nena

pre 2 godine

Zastiticemo nas narod koji zivi na KiM. Moramo im biti podrska u ovim teskim trenucima kada trpe svakodnevne napada od strane gamadi, siptara.

Nena

pre 2 godine

Cilj šiptara je samo da zastrašuju i napadaju naš narod na KiM, Srbija će uraditi sve što može da zaštiti svoje ljude, a takodje da održi mir i stabilnost.Nasilnici odvratni,da rane čoveka ni krivi ni dužnog. To su samo provokacije jer oni ne umeju drugi da rade.

Sava

pre 2 godine

Vučić je i ovog puta pokazao kolika je veličina od čoveka,cim se pojavio problem otiso je i saslusao Srbe na Kosovu i stao na njihovu stranu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija