• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.10.2021

13:52

Vučića ne mogu da kupe i zato ga svakodnevno napadaju novim lažima! Većinska Srbija zna ko je patriota i ko radi danonoćno za snažnu i jaku zemlju!

sns.org.rs

Politika

Vučića ne mogu da kupe i zato ga svakodnevno napadaju novim lažima! Većinska Srbija zna ko je patriota i ko radi danonoćno za snažnu i jaku zemlju!

Podeli vest

Uposlenica Multikom grupe Marinika Tepić i dokazani lažov Miroslav Aleksić opet pokušavaju da odbrane sebe, svog gazdu i njegov lopovluk. Gomila laži i obmana dokazuje u kakvom se očaju nalaze Đilasovi plaćenici i koliko ih je obuzela panika pošto klupko istine počinje da se odmotava, izjavio je narodni poslanik Dejan Kesar, a njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti

"Miroslav Aleksić, osuđen od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu za dokazane laži na račun Andreja Vučića danas je nadmašio i samog sebe.

U nedostatku bilo kakvog plana i programa osim onog kako da svojim gazdama obezbedi aboliciju i sačuva im ukradene milione nastavlja po starom običaju da izmišlja.

U stanju je da svakodnevno laže ne bi li uspeo da prikrije fiktivne pozajmice Multikom grupe i kriminal bivšeg tajkunskog režima koji je zavio u crno Srbiju, Beograd ali i Trstenik, grad koji je pustošio lično Aleksić.

Znaju građani Trstenika kako je Miroslav Aleksić mimo zakona dodeljivao poslove svome tastu i na taj način direktno zavukao ruku u džep narodu.

Govore Multikom plaćenici o atomskim bombama, a svi se odlično sećamo posledica političke atomske bombe u vidu njihove zajedničke Demokratske stranke. One koja je ostavila preko 500.000 ljudi na ulici, stavila katanac na preko hiljadu firmi, "obezbedila" najmanje plate i penzije u ovom delu Evrope i Srbiju učinila poniženom i siromašnom. Sve zahvaljujući želji da oni lično budu najbogatiji u Srbiji i da svojim tajkunima obezbede milione evra iz džepova građana Srbije. I najveći od njih, Dragan Đilas, danas tim ukradenim novcem plaća lopužama bliske političare, novinare, pr agencije i slične "umetnike". Njegov glavni megafon Marinika Tepić prednjači u odbrani svoga gazde, bišeg kradonačelnika Beograda. Isto onako kako je prednjačila u tome da se optuže Srbi za navodni genocid u Srebrenici. Isto onako kako je tražila od svog narko – dilera Novaka Filipovića da iseli jednog novinara iz Pančeva.

Mariniki je samo bitno da za račun svoga šefa dehumanizuje Aleksandra Vučića, njegovog brata Andreja i da na taj način zaradi još jednu mesečnu platu u Multikom grupi.

Zbog tih para uposleni žetoni Dragana Đilasa danas opet pokušavaju da satanizuju sve koji nisu na strani lopovluka i izdaje Srbije. I Telekom im je kriv, zato što Đilas i Šolak ne mogu više da rade šta hoće u Srbiji i da budu monopolisti na tržištu medija.

Mladen Nenadić je kriv zato što im je potencijalni nosilac liste Veljko Belivuk danas iza rešetaka, pa odatle preti Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, uz oduševljenje i svesrdnu pomoć Đilasovih medija. A Aleksandar Vučić im je glavna meta jer ne dozvoljava da Srbija opet padne u kandže belosvetskih diletanata, niti domaćih lopuža i pilićara, da bude džak za udaranje kao što je bila u doba tajkunskog mraka.

Znaju oni da Vučića ne interesuju stanovi, besni automobili, bankovni računi po belom svetu. Znaju oni odlično da Vučić živi za autoputeve, nove pruge, škole, bolnice, veće plate i penzije. Za razliku od Aleksića, Marinike i ostalih koje je u svojoj Multikom grupi uposlio Dragan Đilas, Aleksandra Vučića ne mogu da kupe i zato ga svakodnevno napadaju novim lažima. Ali većinska Srbija koju čine pošteni i kulturni građani znaju ko je patriota, ko radi danonoćno da bi Srbija danas bila moderna, snažna i jaka.

I to će se videti na predstojećim izborima kada će ovi diletanti ponovo otići u političku istoriju, tamo gde im je i mesto. Kako sami kažu, izlaze na njih na jednoj listi. Sudeći po svemu što su izgovorili danas, nosilac te liste će verovatno biti Belivuk, a prvi na njoj Kurti."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nadaju se da će na vlast doći novim lažima o Vučiću! Zna se ko se bori za interes građana, a ko za Kurtijev! SRBIJA NIJE VIŠE NJIHOVA PRĆIJA!
Politika

Nadaju se da će na vlast doći novim lažima o Vučiću! Zna se ko se bori za interes građana, a ko za Kurtijev! SRBIJA NIJE VIŠE NJIHOVA PRĆIJA!

Ako je neko očekivao nešto drugo osim najgorih izmišljotina od sudski overenog lažova Aleksica, prvog megafona Multikom stranke Marinike Tepic i mikrofondžije iz ostataka Demokratske stranke kom niko ime ne zna, onda se gadno prevario, rekao je narodni poslanik Nemanja Joksimović, čije vam saopštenje prenosimo u celosti

14.10.2021

13:19

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija