• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.10.2021

09:43

U Sjenici ćemo izgraditi najskuplju školu u Srbiji!

printscreen

Politika

U Sjenici ćemo izgraditi najskuplju školu u Srbiji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je država Srbija u rekonstrukciju i izgradnju novih škola u Srbiji uložila 200 miliona evra

On je, obilazeći Zemunsku gimnaziju, kazao da je u rekonstrukciju ove škole uloženo 5,5 miliona evra.

Vučić je dodao da će u Sjenici biti izgrađena velika nova škola i da će za to biti utrošeno deset miliona evra.

- U 101 opštini smo rekonstruisali i izgradili nove škole. U Sjenici ćemo izgraditi novu školu, ona će biti najskuplja u Srbiji i koštaće deset miliona evra. Sjenica je veoma važna, biće to zaista velika škola jer ima mnogo đaka. U Pazaru smo 5.6 miliona evra uložili u jedan školski objekat. I neka smo - kazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija