• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.10.2021

21:48

IZ KUHINJE DRAGANA ĐILASA! Oštetio porodice i državu, a lažima pokušava da baci ljagu na sve što je do danas urađeno u Srbiji!

Politika

IZ KUHINJE DRAGANA ĐILASA! Oštetio porodice i državu, a lažima pokušava da baci ljagu na sve što je do danas urađeno u Srbiji!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik kaže da saopštenja "iz kuhinje Dragana Ðilasa" predstavljaju pokušaj da se lažima baci ljaga na sve što je do danas urađeno u Beogradu i Srbiji

- Neverovatno je da nakon toliko godina ćutanja, pa čak i samog priznanja najgoreg gradonačelnika da je dug grada koji je ostavio iza sebe 1,2 milijarde evra, danas pokušavaju to da ospore. Slobodno Ðilasovo tumačenje brojki je nešto na šta su nas navikli, posebno kada su njihovi džepovi u pitanju, ali ovakve neistine su čak i za njih previše - kaže Mirkobvić u saopštenju koje je medijima prosedila informativna služba SNS.

Dodaje da se svake godine može videti koliko je Ðilasovog duga vraćeno, pa je to, tvrdi, najbolji dokaz ko govori istinu.

- Isto tako su građane ubeđivali da su sa pravom duplo naplaćivali vrtiće, a kada je sud doneo odluku u korist roditelja, Ðilas nije uputio izvinjenje. Na taj način oštećeno je više od 15.000 porodica, a te dugove i danas vraćamo - podsetio je Mirković.

Poručuje da o svemu što navode "Ðilasovci" mogu da diskutuju na sednici Skupštine grada iz koje su, dodaje, pobegli pre dve godine.

- Ali oni to neće, već rađe piskaraju saopštenja i tvituju iz kafića - kaže Mirković.

Neće na sednice jer znaju da su i istina i rezultati na strani politike Aleksandra Vučića i SNS, dodaje.

- Neće sednicama da prisustvuju jer će upravo nakon naredne sednice budžet Beograda iznositi rekordnih 1,282 milijardi evra. Dok su naš grad upropašćavali i zaduživali, Ðilas i kompanija su napravili poslovnu imperiju i od propalih preduzetnika postali najbogatiji ljudi u ovom delu Evrope. Ðilasova politika je da brine o ličnom interesu, a politika Aleksandra Vučića je da brine o građanima - kaže Mirković i zaključuje da je uveren da će politika, rezultati i vizija Aleksandra Vučića ubedljivo pobediti na predstojećim izborima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 2 godine

Nije moguce dase veruje da ovaj covek sve radi protiv drzave i tose stalno pise a daje jos uvek na slobodi ako vec postoje dokazi treba ga uhapsiti i resiti to jednom zauvek

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija