• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2021

17:47

/Foto/Video/ U Beogradu nema dobrih i loših delova grada, svaki čovek mora da bude zaštićen! Vulin u poseti napadnutom i opljačkanom muškarcu!

MUP

Politika

/Foto/Video/ U Beogradu nema dobrih i loših delova grada, svaki čovek mora da bude zaštićen! Vulin u poseti napadnutom i opljačkanom muškarcu!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (1985) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

Foto: MUP

Vulin u poseti opljačkanom muškarcu

- U Beogradu ne može da bude dobrih i loših delova grada. Svaka ulica mora da bude bezbedna, nijedan građanin Beograda i Srbije ne može da bude bez zaštite i ne može da bude predmet izvršenja krivičnih dela, a da se krivična dela ne rasvetle. U Beogradu nema dobrih i loših delova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbedni i da mogu da žive normalno sa svojom decom i porodicama - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Кolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao. Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Foto: MUP

Aleksandar Vulin sa pripadnicima MUP

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Кod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin.

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 2 godine

Minimum 10 godina zatvora ali ne da se izležava ispred TV nego sa prinudnim radom na njivi ili u rudniku. Na taj način poslati jasnu i nedvosmislenu poruku sima tim bitangama i neradnicima šta ih čeka. Na žalost, znam da od toga nema ništa, dobiće 2 godine i za godinu dana biće slobodan da nastavi da pljačka nemoćne ljude ...

Zoran

pre 2 godine

A pas , specijalista za otkrivanje droge, skace na Vulina.. Sta dalje reci. Ono ce za vjek i vjekova ostati zapisano. JEZA !!! Kada se najamnje nadas Bog te raztkrije i to kroz psa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija