• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2021

12:00

Nije prvi put da Dačić govori jedno, a radi drugo! Spremni smo da idemo na izbore sami, jer verujemo u ono što radimo!

Tanjug/Zoran žestić

Politika

Nije prvi put da Dačić govori jedno, a radi drugo! Spremni smo da idemo na izbore sami, jer verujemo u ono što radimo!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Aleksandar Šapić izjavio je danas, povodom nedavne poruke poslanika SPS Tome File Vesni Rakić Vodinelić da će kada "izađu na izbore i sruše Vučića ako treba biti sa njima u vladi", da je očigledno da u SPS postoje ljudi koji ne misle kao Dačić ili bar kao što on govori

- Toma Fila je dao izjavu kakvu je dao, nakon toga se oglasio Dačić rekavši da to nije stav SPS. Videćemo svako ima pravo da govori i radi onako kako misli i veruje - rekao je Šapić novinarima nakon što su funkcioneri te stranke zasadiili 13 stabala na Novom Beogradu povodom godišnjice SNS.

On je ocenio da je Ivica Dačić političar "koji je često znao da govori jedno, a uradi drugo".

- Videćemo, mi za sada imamo dobru saradnju - rekao je Šapić.

On je dodao da je na poslednjim razgovorima SNS i SPS lider naprednjaka Aleksandar Vučić dao sve opcije saradnje i da je na SPS-u da odluči.

- Mi smo spremni da idemo sami, verujemo u ono što radimo i verujem da ako smo grešili nismo grešili namerno, već iz želje da uradimo nešto dobro za našu zemlju - rekao je Šapić.

Toma Fila se nedavno tokom jedne televizijske emisije obratio Vesni Rakić Vodinelić i poručio joj "da izađu na izbore i sruše Vučića i bićemo sa vama u vladi ako treba".

Dačić je reagovao na Filinu izjavu rekavši da je stav socijalista da nastupe sa SNS i Aleksandrom Vučićem na predstojećim izborima, te da dok je on predsednik stranke sprovodiće se politika za koju se on zalaže.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Bravooo, izdao je i Miloševića, izdaće i Vučića, tu je gde je iz sopstvenih interesa. Laže birače, laže SRBIJU.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20