• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2021

14:05

NEKA JE OVO PRVIH 13 USPEŠNIH GODINA! Ponosan sam na ono što smo zajedno uradili!

Tanjug

Politika

NEKA JE OVO PRVIH 13 USPEŠNIH GODINA! Ponosan sam na ono što smo zajedno uradili!

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestitao je danas lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću 13 godina od osnivanja SNS-a, uz želju da to budu prvih 13 uspešnih godina

Dačić je u svoje i ime SPS-a čestitao jubilej SNS-u i navodeći da na srpskoj političkoj sceni ima mnogo stranaka, kazao da retko koja ostavi i trag u političkom i javnom životu.

- U tom smislu mislim da će ovo vreme ostati zapamćeno upravo po rezultatima koji su postignuti i na stabilizicaji političkih i društvenih prilika, ekonomskoj stabilizaciji, reformama, stabilizaciji fiskalnog sistema, stabilizaciji javnih finansija i naravno poboljšanju međunarodnog položaja naše zemlje - kazao je Dačić.

Dodao je da je to veoma važno za budućnost Srbije, za razvoj naše zemlje, a samim tim da je od životnog značaja za sve građane Srbije.

Naglasio je da je u tom smislu, on lično, ali i SPS ponosni na ono što su zajedno uradili svih ovih godina od kada su u koaliciji na vlasti.

Lider SPS-a je podsetio da nije bilo teme na koju su imali različite stavove i ponašanja.

- Čvrsto sam uveren da ćemo tu saradnju u interesu građana Srbije nastaviti i dalje i uoči izbora i nakon izbora onako kao što smo razgovarali na sastanku rukovodstva dve stranke - kazao je Dačić i još jednom ponovio najiskrenije čestitke.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đorđević: Istrajni i odlučni u borbi za bolju Srbiju! Za nas predaja nikad nije bila, niti će biti, opcija!
Politika

Đorđević: Istrajni i odlučni u borbi za bolju Srbiju! Za nas predaja nikad nije bila, niti će biti, opcija!

Više od decenije SNS je istrajna i odlučna u borbi za bolju, napredniju i uspešniju Srbiju. Predvođeni našim predsednikom, Aleksandrom Vučićem, čiju mudru i odgovornu, državničku i vizionarsku politiku sledimo i sprovodimo u dela - trudimo se, poštujući i pamteći našu slavnu prošlost - da za sve građane Srbije obezbedimo bogatiju i spokojniju budućnost, u kojoj će nas generacije koje dolaze pamtiti po onome šta smo i koliko smo za Srbiju uradili, kakve smo rezultate postigli, šta im u nasleđe ostavljamo, ne vodeći računa, niti mereći koliko smo truda, napora i ličnih odricanja i žrtava uložili u to da naši potomci sutra žive u slobodnoj, nezavisnoj i prosperitetnoj državi, saopštio je Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke

21.10.2021

13:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija