• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2021

09:38

Džaba vam naslovne strane plaćene tajkunskim novcem sa Zanzibara, Srbija neće biti zemlja u kojima će se napadima na decu dolaziti na vlast!

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

Džaba vam naslovne strane plaćene tajkunskim novcem sa Zanzibara, Srbija neće biti zemlja u kojima će se napadima na decu dolaziti na vlast!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najoštrije je osudio poslednji u nizu napada na sina predsednika države, koji dolazi od strane tajkunskih političkih stranaka i njihovih niskotiražnih tabloida

- Koliko god se predstavnici tajkunske opozicije i njihovi brojni štampani i elektronski mediji trudili, Srbija nikada neće biti zemlja u kojoj će se napadima na decu, njihovim blaćenjem, beskrupuloznim vređanjem i razapinjanjem po medijima, osvajati vlast! Džaba im sve naslovne strane, specijalne emisije, dzaba sav trud kvazi novinara i svih nazovi političara plaćenih tajkunskim novcem uštekovanim na Zanzibaru!

Građani Srbije odavno su prozreli njihovo beščašće I licemerstvo, i poslali ih na politički otpad, gde im je I mesto - istakao je Lončar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 2 godine

Ne vredi to objašnjavati Đilasu, on i onako ne razume šta to znači porodica i da su deca svetinja.

Nena

pre 2 godine

Nie fer I politički korektno napadati nekog ko nema veze sa politikom,pogotovu decu,nisko je i podlo od strane opozicije.tome se mora stati na rep!

Boris

pre 2 godine

Žalosno je što neko na ovakav način misli da će doći na vlast...

žare

pre 2 godine

Ne samo to nego čvrsto verujem da će država pronaći način da ovakvom nasilju konačno stane na put i zaštiti sve porodice i decu od tajkunskih bahanalija.

žare

pre 2 godine

Ubrzo će se i to rešiti pa će oni koji se drznu na nečiju decu i porodicu odležati dugogodišnje zatvorske kazne.

žare

pre 2 godine

Naslnici nad nedužnima i decom konačno moraju biti procesuirani i deca zaštićena.

Jelenaa

pre 2 godine

Najjadnije i najbednije je udariti na neciju porodicu,pre svega na decu

Nena

pre 2 godine

Niko više ne reaguje na gluposti Djilasa i kompanije,postali su smešni, jadni i bezopasni ali dirati u nečiju porodicu,koliko god to izgledalo bezazleno,ne sme da se radi,nikako!Porodica je svetinja i ne sme da se dira i pominje ni u kom kontekstu!

Sonja

pre 2 godine

Oni ne znaju drugacije da se bore. Samo prljavo, bez etike i morala. Njihov manir!

vladimiru77

pre 2 godine

Nikada oni , takozvana opozicija ,nece doci ponovo na vlast u Srbiji !

sasa

pre 2 godine

Vucic razoblicuje opoziciju konstantnim obilascima radova i otvaranjem novih radnih mesta da oni ne znaju gde da udaraju osim najnize na porodicu.Đilas izgleda da ne zna sta znači porodica čim se ovako ponasa!

sasa

pre 2 godine

Napadi na porodice i decu ne sme se vise tolerisati.Prete porodici,vredjaju i udaraju najnize a nisu ni svesni da su totalni gubitnici bas zbog tog nemanja pristupa i pravog programa.Nek se zamisle malo.

sasa

pre 2 godine

Opozicioni mediji treba da se stide sto napadaju decu koja nista nisu skrivila.Tuzno je to sto decu zloupotrebljavaju u politicke svrhe

sasa

pre 2 godine

Svi osudjujemo ovakve napade na decu koja nikakve veze nemaju sa politikom.Koliko dno neko treba da bude, da bi dirao i udarao na decu?

Max

pre 2 godine

A Đilas je plakao i pretio kad su mu puštali sa razglasa Đilase lopove rekao je kako su mu deca potrešena i uplašena pa šta da kaže Vučić na svakodnevne napade i laži o Danilu i Andreju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija