• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2021

11:20

Crtaju metu na čelu sina predsednika Republike Srbije!

sns.org.rs

Politika

Crtaju metu na čelu sina predsednika Republike Srbije!

Podeli vest

Brutalna kampanja laži protiv porodice predsednika Republike Srbije nastavlja se i danas u Đilasovom niskotiražnom glasilu, rekao je zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik Nemanja Joksimović

- Toliko ih boli što ni jedan Vučić nema tajne račune kao njihov gazda da su morali da upregnu celu svitu Multikom "stipendista" da danima crtaju metu na čelu sina predsednika Republike Srbije. I nije bitno koja je danas laž na dnevnom redu, samo je važno da se udari što niže. Mada odavno nema gde niže, jer se Đilasovi uposlenici utrkuju godinama ko će brutalniju laž da plasira ne bi li opravdao uloženo. I sve će izmisliti i slagati samo da se slučajno ne češljaju računi njihovog gazde.

Da se zatrpa, ako je ikako moguće, da im je šef belosvetski prevarant koji je od građana Srbije oteo 619 miliona evra. Da je po tajnim računima od Mauricijusa pa sve do Hongkonga probao da sakrije 68 miliona evra, a da njegov brat Gojko Đilas samo u stanovima i lokalima ima "tričavih" 5 miliona evra. Skromno, nema šta. Zato neka zaborave da će bilo šta postići najogavnijim lažima koje plasiraju o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i neka postave već jednom najprostije pitanje svom gazdi - kako je od perača prozora i propalog preduzetnika iz Češke došao do toga da samo u nekretninama ima 25 miliona evra? Kada dobiju odgovor, koji odavno zna cela Srbija, biće im konačno jasno zašto njihov šef i njegova Multikom stranka ne mogu da pređu ni cenzus od 3 odsto - rekao je Joksimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija