• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2021

21:31

USTAŠKI OLOŠ BEZ STIDA! Po nalogu beogradskih hejtera najstrašnije pljuju Danila Vučića! Njegova jedina krivica je to što je sin predsednika, a meta je Srbija koju treba srušiti!

Printscreen

Politika

USTAŠKI OLOŠ BEZ STIDA! Po nalogu beogradskih hejtera najstrašnije pljuju Danila Vučića! Njegova jedina krivica je to što je sin predsednika, a meta je Srbija koju treba srušiti!

Podeli vest

Navodno građanski, a ustvari najgori ustaški portal “Indeks” pridružio se danas najstrašnijoj kampanji koji se vodi protiv sina predsednika Srbije Danila Vučića!

Po nalogu beogradskih kolega, hejtera, a sasvim verovatno i po naređenju tajkuna Đilasa (čitaj: neko je nekome dao veliki keš), “indeksovci” prenose najcrnje laži ovdašnjih portala i medija pod kontrolom žute ološ-elite!

I baš ih briga za činjenice, za istinu, ne pominju oni ni to što je sam predsednik Vučić pozvao nadležne da hitno provere sve optužbe iskonstruisane i izvučene iz konteksta izjave Kapetana Dragana od pre skoro godinu dana. Njima je važno samo da pljunu, da napadnu Danila da bi preko njega “ubili” Aleksandra Vučića!

Foto: Printscreen

Jer, smeta im Vučić, smeta im Srbija koja je ekonomski nikad jača, koja je stigla i uveliko prestiže Hrvatsku po ukupnom BDP-u, prvi put u istoriji! Smeta im, ustaškim ološima, to što Srbija danas sme i može u lice da im saspe istinu i o “Oluji” i o “Bljesku” i o Jasenovcu…

I zato se tako lako i brzo ujedinjuju ustaše tamošnje i drugosrbijanski hejteri ovdašnji. Ista im je meta, isto odstojanje.

Samo biće da su se prevarili, debelo preračunali i jedni i drugi. U Srbiji poraz i predaja nikada nisu i neće biti opcija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nina

pre 2 godine

Hrvati ne mogu da se pomire sa činjenicom da se Srbija sve više razvija i napreduje

Helena

pre 2 godine

Velika je mržnja koju Hrvati osećaju prema nama, a naročito prema predsedniku jer je od Srbije napravio jaku i uspešnu zemlju

Perica Savic

pre 2 godine

Srbi moraju ostati jedinstveni kao nikad od sad.

Rade R

pre 2 godine

Kapetan Dragan je Srpski heroj! A vama, ustašama iz hrvatske, smeta jer je branio Srbe! Na žalost i kod nas ima ustaša, Đilas i njegovi plaćenici! Mada su oni još gori od ustaša!

Rade R

pre 2 godine

Nama u Srbiji je sve jasno čim čujemo ko je sve "zabrinut" za nas! Ustaše, milogorci, Šiptari, poturice i đilasovci! Sve moj do mojega, "prijatelji"!

ratko

pre 2 godine

vi ustase i vi djilasovski olosu mozete da ne kazem sta da nam uradite

sns

pre 2 godine

Hrvatski državljani od danas mogu putovati u SAD bez viza, ekonomski tigar bez viza već putuje u divljaštvo!!!

Pedja

pre 2 godine

Ne vidim u tekstu da ste napisali da li je istina da se druži sa kriminalcima ili ne...?

MiskoK4

pre 2 godine

Jadan decko, neka ga vec jednom ostave na miru, sramota.

Aha

pre 2 godine

Ili Vucicu smeta sto Hrvatske novine pisu ono šta srpski nesmiju?

Vla

pre 2 godine

E jado, ko se jos plasi ustasa, vi ste jaki samo kad imate nato iza sebe, i knin ste usli uz pomoc nato aviona i nato vojnika obucenih u hrvatske uniforme, jadni bili i ostali

Milja R

pre 2 godine

Vučić hapsi mafijaše i šalje ih u zatvor. Gde su mafijaši koje je uhapsila bivša vlast. Pa svi su na slobodi.

Nešo N

pre 2 godine

Jadna je ova naša opozicija. Pa ne osvaja se vlast izmišljanjem afera nego dobrim ekonomskim programom.

Veljko M

pre 2 godine

Pa oni da znaju šta je stid i sramota, ne bi se tako ni ponašali.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija