• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2021

08:19

ON JE URADIO MNOGO LOŠIH STVARI U BEOGRADU! Dobrica Veselinović žestoko opleo po Đilasu! Video

Tanjug

Politika

ON JE URADIO MNOGO LOŠIH STVARI U BEOGRADU! Dobrica Veselinović žestoko opleo po Đilasu! Video

Podeli vest

Dobrica Veselinović iz Pokreta "Ne davimo Beograd" podsetio na ružnu prošlost Dragana Đilasa

 

Veselinović je podsetio na jurnjavu homoseksualaca po ulicama u vreme vlasti Dragana Đilasa i stavljanje Roma u kontejnere. Ipak, dodao je, sa obzirom na to da jer Đilas sada protiv spalionice u Vinči, da je lider SSP uradio mnogo loših stvari u Beogradu, a spalionicu u Vinči pokrenuo je on, a ne sadašnja vlast koju često napada za to!

- Ovde se radi o promenama u budućnosti koje su na nivou kakav drugačiji grad mi želimo, kakav drugačiji vazduh koji dišemo možemo da dobijemo, da li ćemo da privatizujemo javne površine koje imamo, da li ćemo da sklapamo javno-privatna partnerstva, da li ćemo da jurimo ljude koji su drugačijeg seksualnog opredeljenja, da li ćemo da stavljamo Rome u kontejnere... Ovde se o tome radi. Da li je javno-privatno za spalionicu Vinči stvar kojoj treba da Beograd ide i da budućnost i suverenitet u jednom svom delu preda privatnom operateru, je ideološko pitanje. Da ne ispadne da da na moje kolege iz opozicije dodatno napadam, taj projekat je započet za vreme prošle vlasti, i to je razlika između nas. Kao i brojni drugi projekti - podsetio je Veselinović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radisha

pre 2 godine

Ma da, Djilas je univerzalno zlo koje je nocna mora svih 750 000 clanova SNS I prvovencanog AV. Da nema Djilasa treabalo bi ga izmisliti. Jel tako?

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

pa to je jedino bilo dobro sto je uradio,jedino u tim slucajevima,nije bilo dobro sto je te kontenere,kupio od nasih para,a nase pare je takodje trosio za obezbedjenje gejeva i to ne male pare.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija