• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2021

10:54

Založiću se da donesemo poseban zakon samo za objekte u koje uđe Ðilas, da ne budu predmet nikakve inspekcije, pa neka oni rade nelegalno!

Politika

Založiću se da donesemo poseban zakon samo za objekte u koje uđe Ðilas, da ne budu predmet nikakve inspekcije, pa neka oni rade nelegalno!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali poručio je danas da Poreska uprava radi svoj posao i kontroliše ugostiteljske objekte, bez obzira da li u njih ulazi Dragan Ðilas ili Aleksandar Vučić

 

Na pitanje novinara TV Prva da prokomentariše Ðilasovu izjavu da su, u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji zatvarani lokali u kojima je on sa saradnicima ručao, kao i da su ga više puta vlasnici restorana molili da ne dolaze, jer su imali problema pošto ih posle inspekcija zatvori, Mali je ironično rekao:

"Evo, založiću se da donesemo jedan poseban zakon samo za objekte u koje uđe Ðilas da ne budu predmet nikakve inspekcije i analize Poreske uprave, pa neka oni rade nelegalno".

Mali je upitao da li je to slika Srbija koju želi Ðilas - da se ne plaćaju računi i da Poreska uprava ne radi svoj posao.

"Poreska uprava radi svoj posao i niko nije iznad zakona", poručio je ministar i dodao da se od tih poreza grade i novi putevi i bolnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anica

pre 2 godine

Điki će sam sebi da otvori kafić, ona je navikao da radi šta hoće i da se bahanališe.

Zaharova

pre 2 godine

Ahaha a Mali sedi u karsonjeri u 20 kvadrata i uziva,sta je skromnost.

Ja

pre 2 godine

Sram vas bilo. Primenjujte zakon na krinalcima a ne na ugostiteljima. Simotomaticno je da detaljno precesljavate bas te objekte gde on ode.

nemanjicbg

pre 2 godine

Neka poreska proceslja njegov kafic u Nevesinjskoj ulici, kod Kalenica.

aca

pre 2 godine

Djilas na aparatima, verovatno se smrzao kad je cuo ovako nesto

daki

pre 2 godine

Za Djilasa je dovoljan zakon o poreklu imovine, da ga vidimo tada

Pera Savic

pre 2 godine

Veoma dobra inicijativa Sinise Malog,hahha.

Tamara

pre 2 godine

Djilas je ocigledno umislio neku vaznost a realnost je potpuno drugacija. Djilas mora da odgovara za svoje postupke kao i svi drugi gradjani.

Tamara

pre 2 godine

Djilas je navikao da se bahato ponasa ali niko vise nece da trpi njegovo bahato i kabadahijsko ponasanje.

Olica

pre 2 godine

Djilasa posaljite nama na kovid odeljenja da pomogne oko krmaca boca za kiseonik.Mi ne vidimo kafic ni sa propusnicama. MRtvi smo od posla.

Danka

pre 2 godine

A zasto taj gazda nije radio po zakonu?A sada trazi opravdanje jel?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija