• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2021

12:40

GRUPA MEDIJA KOJI RADE ISTU STVAR, NA ISTOM SU ZADATKU! Premijerka otkrila kako radi mreža medija Junajted grupe! Video

Tanjug/Sava RAdovanović

Politika

GRUPA MEDIJA KOJI RADE ISTU STVAR, NA ISTOM SU ZADATKU! Premijerka otkrila kako radi mreža medija Junajted grupe! Video

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić u Jutarnjem programu TV Happy otkrila je kako radi mreža Junajted grupe, čiji su vlasnici Dragan Đilas i Dragan Šolak

 

- Nemaju oni (United Group) tako mali uticaj. Možda pojedinačno, ali kao grupa medija koji su na istom zadatku i koji rade istu stvar, taj uticaj se multiplikuje. Oni imaju elektronske medije, imaju pisane medije, imaju dnevne novine, imaju nedeljnike, imaju jako profesionalne timove što se tiče sfere digitalnih medija, portale, društvene mreže. To su ozbiljni internet timovi, ozbiljni profesionalci koji su angažovani da rade na tim internet timovima kako god da okrenete u sferi digitala oni imaju apsolutno preimućstvo. Taj uticaj nije ni mali ni beznačajan, baš suprotno, taj uticaj je ogroman - rekla je Brnabić na TV Happy i dodala:

- Dakle, to nisu mediji samo u Srbiji. Kao što smo videli za vikend, to preuzimaju svi mediji u regionu, u Hrvatsko, BiH, odreženi u CG, u Prištini, određeni mediji u Albaniji. To onda po svom uticaju raste, širi se i jača i to onda više nije samo naša domaća stvar, to je sada regionalna tema i onda to kreće da preuzima evropski istraživački portal, jedan mediji u nekoj državi članice EU, onda se to polako širi u, hteli, ne htelui, meinstim medije, čak i kada su objektivni meinstrim mediji oni o takvim stvarima treba da pišu i da prenose, jer to više nije lokalna tema, to je regionalna tema - zaršila je Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 2 godine

Djilas i Solak imaju krajnje gnusne namere i ciljeve.

Tamara

pre 2 godine

Opste je poznato da Djilasovi mediji znaju samo.da sire mrznju oko sebe.

Tamara

pre 2 godine

Djilasovi i Solakovi mediji imaju itekako necasne namere i to je ocigledno.

Max

pre 2 godine

Đilas izgleda dobro odrešio kesu ne samo medijima u Srbiji nego i u Prištini,Podgorici,Zagrebu i Sarajevu svi vode hajku protiv Srbije

Ana

pre 2 godine

Sve je to posledica kojima je Djiki pozajmljivao novac.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija