• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2021

17:10

Gošća Utiska nedelje: Ta emisija je besmislena, svodi se na pljuvanje, Olja me je nasankala!

Printscreen

Politika

Gošća Utiska nedelje: Ta emisija je besmislena, svodi se na pljuvanje, Olja me je nasankala!

Podeli vest

Milica Vučković ogolila istinu o emisiji Olje Bećković

Slikarka po obrazovanju, Milica Vučković bila je gošća sinoć u emisiji Olje Bećković “Utisak nedelje” na TV Nova S, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Vučkovićeva je sumirala utiske nakon emisije i danas preko društvenim mreža poručila da je, kako je rekla, dogovoreni okvir slobode u pričanju prekršen. Rekla je i da se suzdržala od toga da kaže da ta emisija više nema smisla nikakvog, jer se svodi na jednostrano “pljuvanje” vlasti već godinama bez ikakvih argumenata.

Pre svega, moram da zamerim Olji, jer dogovoreni okvir razgovora koji se ticao slobode u širem kontekstu u kojem bih mogla da nađem način da progovorim iz pozicije sa koje se osećam uopšte relevantno da progovorim, prosto se naravno, nije ispoštovao – počela je Vučković svoju recenziju svog gostovanja kod Olje Bećković.

Foto: Printscreen

– Osetila sam se iskreno nasankano, nisam htela da komentarišem da ta emisija više nema smisla, jer se svodi na jednobrazno pljuvanje “onih” od strane “nas ovih”, i ako to ne recikliraš, onda si precrtan – istakla je Vučković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sveti velikomučenik Koluvija J

pre 2 godine

Читате ли ви између редова? Млада образована уметница жели да мења овај труо, корумпиран и криминализован систем. Није она крезави, излапели пензионер који би хвалио вођу, већ млада интелектуалка којој је мука од тоталитаризма и опозиционе неспособности.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

..pljuvanje.. Da li to ljudi stvarno pljuju jedni na druge , a ako ne onda pronadjite nekakav drugi termin -rjec da opisete nekulturu koja vlada u emisijama kako kod doticne osobe tako i kod svih ostalih . Srbski jezik je veoma bogat i mogu se lako naci neke prikladnije rjeci da bi se opisalo to 'pljuvanje'. Naravno ako ga barem malo poznajete, osim sa ulice.

Tomas gustafsson

pre 2 godine

Некултурни наступи на јавној сцени(није да нису битни) нису срж,поента проблема! Уводи се на мала врата,путем "опозиције"(ђилас,мариника,вук....)и њихових гласноговорника, ФАШИЗАМ У СРБИЈУ! Једноставно и очигледно,њима је свако ко није "њихов",аутоматски за одстрел,елиминацију,харангу и линч сваке врсте! А то су врло опасни ставови,који неминовно стварају подлогу у јавности за делање по истом принципу....то нас историја учи(Немачка 1933-1945)!!!

Saradžogla

pre 2 godine

Алооо,дете,ти си знала ди долазиш или неси знала?Ете,сада му га знаш.Ал' ми сељаци велимо да после ,,бип'' нема кајањааааа!То ти кажем.ПС.Да ви подасетим ... Ољин ,,Утисак,, траје деценијама.А има ,,копирање''?

Razočaran

pre 2 godine

Ne izvlačite iz konteksta. Dotična dama je sve u pravu. Ali nije kako vi kažete popljuvala emisiju Olje Bećković, već i njenu i sve druge emisije na svim TV stanicama (99% emisija su takve). Naša stvarnost i mediji su se sveli upravo na kako ona kaže konstantnu priču o izborima, politici, mi, oni.

Lili Marlen za Olju Beckovic

pre 2 godine

Pristojan covek oseca stid dok gleda Utisak nedelje Olje Beckovic. Sve se svodi na besomucno pljuvanje ne samo aktuelne vlasti i aktuelnog predsednika, vec zapravo drzave Srbije i srpskog roda. Predsednik Srbije ne sme da zapeva Tamo daleko, to je odmah predmet sprdnje i podsmeha. Sta treba da peva? Lili Marlen, kako bi ova propala glumica bila zadovoljna?

Fikus

pre 2 godine

To da je Utisak nedelje monotona, jednoobrazna i jednostrana pljuvaonica vlasti, bez mere i bez argumenata znamo svi već godinama pa je čak i veliki broj pristalica opozicije više ne ceni ni malo. Ova žena je iskreno rekla ono što misli, ne vidim u tome ništa loše, naprotiv, kamo lepe sreće da je mnogo više takvih neutralnih slobodnih glasova, koji nisu ni za podelu na "ove" ili "one" već za govor razuma i boljitka društva i države u celini ...

RANKO

pre 2 godine

Bravo Milice,čovek treba da bude samo svoj,da brani svoj integritet,pogled na svoje okruženje...i da bude hrabar i pošten.Bravo !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija