• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2021

18:33

PREDSEDNIK VUČIĆ ZABRINUT! Otkrio jezive planove Albanaca: Čekaju 6. novembar!

Printscreen TV Pink

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ ZABRINUT! Otkrio jezive planove Albanaca: Čekaju 6. novembar!

Podeli vest

Predsednik Vučić je tokom svog obraćanja nakon sastanka sa SNS i SPS istakao da Albanci planiraju novu akciju protiv srpskog naroda

Vučić je odgovorio na pitanje novinara povodom najnovijih izjava Bisljimija, koji ne priznaje nijedan potpisan sporazum između Beograda i Prištine.

- Veoma sam zabrinut zbog njihovih reči. Ne znače im pravni akti, po njihovom normativnom sistemu ne postoje međunarodni sporazumi. Bisljimi je negirao sve potpisane sporazume. On je uvek bio glasniji od Kurtija. Čekaju 6. novembar iz određenih razloga, planiraju da zauzimaju Valač u narednom periodu, to bi bile užasne vesti za celokupan srpski narod - istakao je Vučić.

- Neko ko želi takve stvari da čini, mora dobro da razmisli. U svakom slučaju, nisam srećan zbog takve situacije, mi nemamo kud - dodao je Vučić.

Kako kaže, zato je važan Briselski sporazum, i dodaje da, ako misle da njima to odgovara, kaže, plaši se da su se prevarili.

- Kod nas su dolazili njihovi ministri i nije bio nikakav problem. Da su me pitali rekao bih da ne vidim problem da učestvuju na takmičenju, ne mogu da ulazim u svaki detalj uvek, ali hvala Nemačkom amabasadoru što nas je upozorio, zato ćemo insistirati na inicijativi Otvoreni Balkan - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vučiću kederu jedi ovna grebem

pre 2 godine

И шта ће свемогући вођа да учини? Да отвори флашу вина и да нам држи говор како је Косово део Србије? Можда би прво требало да оде на полиграф и открије истину о Јањичарима, Ултра Копу, Јовањици и Рошавом.

Mila

pre 2 godine

Srpski narod na Kosovu i Metohiji se mora zaštiti

Baća

pre 2 godine

Srbi na KiM će ih zaustaviti, a Srbija da im pomogne ako treba i vojno. Nema druge. Tirjanstvu treba jednom stati za vrat.

Emilija

pre 2 godine

Zaista je zabrinjavajuće to što Srbi na Kosovu i Metohiji, ne mesecima, već godinama, žive u strepnji i strahu od novih provokacija i napada kosmetskih Albanaca. Toga nema gotovo nigde u svetu.

Rade

pre 2 godine

Svi relevanti faktori, od međunarodne zajednice, preko KFOR-a i UNMIK-a, treba da se angažuju i ispune svoje obaveze i ciljeve svojih misija u cilju zaštite Srba i drugih nealbanaca od jednostranih akcija privremenih prištinskih institucija kojima se ugrožava bezbednost i stabilnost.

Zoran

pre 2 godine

Odmah o tome obavestiti nadležne u nato_u i e.u. da to spreće. Ako neće, onda će mo mi.

Lara

pre 2 godine

Maloumnost balkanskih komsija postaje sve nakaradnija i dosadnija. Treba shvatiti da je Bog od ludog odavno digao ruke. Jedino ih mi drzimo normalnima, jer se pise o takvima.

Banja

pre 2 godine

Još gore je to da AV još nije stigao hrvatski bdp i pored Korone i samo se jadan sam izdao da svi to saznaju od njega, da jedna duplo manja Rvatska ima veći bedepe? A srpskog jada ljudi moji? Kako nam je to lepo pokazao Kurati, vi ne smete sa vojskom da mrdnete na to malo Kosovo, a ne da cepate BiH. Šta mislite da če vam neko dozvoliti, da pripojite taj genocidni entitet? Šta mislite da će posle glupog Tuđmana još neko da pušta žive Srbe u kolonama za Srbiju...? Srbi će tek u prvom narednim ratu shvatiti koliko su proklet i genocidan narod jer će im to objasniti sve komšije u okruženju i katolici i muslimani i dobar deo pravoslavaca.

Net

pre 2 godine

Na ostrvo Krk, u mestu Punat, nađena himna hrvatskih mornara iz srednjeg veka sa pokličem ZDS... Dnevno.hr SUDAC DOBRONIĆ DOBIO PISMO OD RATNOG INVALIDA: ‘ZDS je još iz himne srednjovjekovnih mornara’.

Ana

pre 2 godine

Nadam se da ce se pojedinci osvrnuti, a mislim na SAD i EU i umire te iste Albance koji bi da prave nerede.

srbo

pre 2 godine

Borba za građane, a sudovi se bore za banke i izvršitelje. . Do sada sam glasao za SNS i Vučića, on pobedio ja izgubio, njega prisluškuju meni otimaju. Glasam protiv tajkuna, zelenaša i kriminalaca, a oni procvetali i ostrvili se, sudovi za njih sude..Živim bolje sa istom platom, a sve poskupilo, po principu uvek sipam za hiljadarku.

Jelena

pre 2 godine

Samo ostro predsednice sa albanskim teroristima, ovo su teski trenuci za Srbiju. Podrska predsedniku Vucicu

Nikola

pre 2 godine

Sa ovim čovekom je sve strašno i grozno. Tadić je za njega bio zlato.

Milka

pre 2 godine

Strasno strasno! Svasta cemo jos morati da podnesemo od njih.

Veljko M

pre 2 godine

Ako Kurti nastavi da se ovako ponaša, neka očekuje da naša policija i vojska upadne na Sever Kosova.

Veljko M

pre 2 godine

Ako Kurti nastavi da se ovako ponaša, neka očekuje da naša policija i vojska upadne na Sever Kosova.

Glasinac

pre 2 godine

Kurti mora da zna da Srbija neće više tolerisati da Rose upadaju na Sever Kosova.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija