• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2021

08:44

UDARILA NA SRBIJU! Đilasova i Marinikina SONJA BISERKO otišla u Prištinu da SRDAČNO PORAZGOVARA SA KURTIJEM! Foto

Politika

UDARILA NA SRBIJU! Đilasova i Marinikina SONJA BISERKO otišla u Prištinu da SRDAČNO PORAZGOVARA SA KURTIJEM! Foto

Podeli vest

Sonja Biserko, koja svakodnevno udara na predsednika Vučića i podržava politiku Marinike Tepić i Dragana Đilasa, sada je otišla korak dalje, u Prištinu

 

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti razgovarao je danas u Prištini sa predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonjom Biserko o saradnji i dobrosusedskim odnosima na Zapadnom Balkanu.

Sonja Biserko otišla je u Prištinu kako bi obavila srdačne razgovore sa Aljbinom Kurtijem, koji šalje Rosu na kosovske Srbe!

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joyce

pre 2 godine

Molim g-dina Kurtija, premijera privremenih institucija na Kosovu i Metohiji, da uz prikladnu naknadu zadrži kod sebe g-đu Kandić. Njemu je svakako potrebnija a i da žena ne putuje, znate već kako je u vreme korone...

Milan

pre 2 godine

Лепо ни било и да остане тамо.

cica Mrsoje

pre 2 godine

Nadam se da je u znak zahvalnosti postala clan tzv.kosovske policije i da ce prvom prilikom ucestvovati u akciji protiv Srba na Kosovu i Metohiji. Kokos ostaje kokos.

Baća

pre 2 godine

Gospođi Biserko, jednoj od dece komunizma i titoizma, želim dug život i sve najbolje, a predložio bih joj, radi mentalnog zdravlja, i da ostane u Kurtijevoj lažnoj državici. Na radost i sreću Srba. A i Kandićevoj koju je odlikovao ubica i ratni zličinac Ramuš Haradinaj. Njih dve su nekako jedna drugoj slične. I dobro potplaćene za svoje rabote. Para vrti gde burgija neće.

Milutin

pre 2 godine

Molim vas zadržite Sonju Biserko, a sa njom ako možete u paket uzmite i Natašu kandić, Sonju Liht, Borku Pavićević i Sonju Liht...odužiće vam se Srbija džakom paprike, kiselim kupusom ili šnitom-dva slanine... Meni i dalje nije jasno zašto Vučić trpi ove javno proklamovane državne neprijatelje u Srbiji, ili je toliko dobra duša, ili jednostavno.....nemam reči!

Vla

pre 2 godine

Molim vas nemojte vise objavljivati sliku ove baba roge, uplasili se unuci, zar jos uvek ima vestica, sta rade vestice u Srbiji, treba dati neki dukat g dinu Kurtiju da je zadrzi u ibru kod njih

Vesna

pre 2 godine

Procesuirati je krivicno i zatvoriti, radi protiv interesa Srbije, to je bez sumnje. Hapsite taj ljudski otpad! Dosta vise od ovakvih. Marš iz nase zemlje pa udi i zivi u lijepu njihovu, taman su joj tamo istomisljenici i smece kao sto je i ona. FUJ!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija