• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2021

08:17

LUDILO ĐILASOVSKIH NOVINA NE PRESTAJE! Opsednutost Vučićevim rolkama se nastavlja!

printscreen

Politika

LUDILO ĐILASOVSKIH NOVINA NE PRESTAJE! Opsednutost Vučićevim rolkama se nastavlja!

Podeli vest

Đilasovske novine "Danas" nastavljaju da objavljuju sumanute tekstove o stajlingu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

 

Đilasovske novine "Danas" napravile su danas ludačku anketu kojom pokušavaju da saznaju zašto je ministar Siniša Mali predsedniku poklonio rolke?! Pa da, sumnjivo je kad neko za rođendan predsedniku pokloni nekoliko rolki, a ne poput Dragana Đilasa, koji je saradnicima poklanjao milione, a oni su tim novcem kupovali stanove, firme, kuće i skupe džipove poput Saše Bjelice.

BOLESNA KAMPANJA! NEMAJU NIJEDAN ARGUMENT, PA IM SMETA ODEĆA! Sada je problem i Vučićeva rolka!?

Izgleda da đilasovce ne zanimaju problemi građana, ili šta narod ima da im kaže o važnim pitanjima za našu zemlju, već ih samo i isključivo interesuje kako da ocrne Vučića.

 

Foto: printscreen

Podsetimo, đilasovski mediji u svojoj bolesnoj, hejterskoj kampanji počeli su pre nekoliko dana da predsednika Aleksandra Vučića kritikuju i zbog načina oblačenja!?

Tako je u utorak dnevni list "Danas" preko cele treće strane objavio tekst u kome se sasvim ozbiljno tvrdi da je šef države rolke počeo da nosi zbog izbornog trika i pokušaja da izgleda manje strogo! Čak su za svoju objavljenu "analizu" angažovali i medijske i modne stručnjake, koji su to potvrdili!

Novinari ovog lista pišu da je predsednik, kao "neko ko ističe da ne prati modne trendove", počeo da forsira "biznis-kežual" izgled, koji podrazumeva rolke različitih boja preko kojih nosi sako. Jedan od njihovih sagovornika, stručnjak za komunikacije Igor Avžner čak je ustvrdio da Vučić ovo namerno radi kako bi "opuštenijom" varijantom oblačenja, a na osnovu istraživanja (!), došao do ciljnih grupa do kojih nije mogao svojim "strogim izgledom"!?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boja

pre 2 godine

Da li se ljudi stvarno opterecuju oko toga sta Vucic oblaci, ne znam kome to pada na pamet uopste!

Kera

pre 2 godine

Ko se jos bavi time sta Vucic oblaci, gledajte malo svoja posla!

Mata

pre 2 godine

Djilas ocigledno nema svoja posla kada se bavi ovakvim stvarima!

pera rogonja

pre 2 godine

Neka Vucic kupi jednu rolku Djilasu i pokloni.A na izbore neka oboica nose rolke pa da vidimo sta ce biti.Ostavite se rolki i ne zamajavajte narod sa rolkama nego pisiti o lopovluku politicara,direktora i td. Sta bi sa otkricem miliona evra po svetu sto ima Djilas.Kakvo provosudje takva i drzava.O tome pisite a rolke su rolke ali gde su nose pare???

Nada

pre 2 godine

Pa ne Djilas od besa ljubomore i zavisti ne zna sta ce pa sad se uhvatio rolke.O gospode

Jeca

pre 2 godine

Pa djilasovci su dokazali da ih ne interesuje narrod i drzava vec samo kako da ocrne Vucica.

Bojan

pre 2 godine

Đilasovci više ne znaju šta će sa sobom od ljubomore koju osećaju prema Vučiću jer bi želeli da budu kao on ali to samo mogu da sanjaju.

Ceca

pre 2 godine

Oni su opsednuti Vučićem ali on je pametan čovek koji se ne bavi nebitnim stvarima već nastavlja da vredno i pošteno radi za gradjane Srbije.

Alexandar

pre 2 godine

Urednistvu Djilasovih medija je potreban hitan pregled u nekoj Psihijatrijskoj ustanovi.

žare

pre 2 godine

Tako zli komentari ne zaslužuju ni da se komentarišu.

TIŠINA

pre 2 godine

Plenković diže hrvatsku minimalnu neto platu na 500 evra i po Zakonu se ne sme dati manja! Sezona je bila ČUDO i srušila rekord iz predkoronske 2019g!

Saska

pre 2 godine

Nastavljaju djilasovci da se bore sa Vucicevim oblacenjem, bas imaju veliku dilemu zasto nosi sad bas na ovo hladno vreme rolke

Sara

pre 2 godine

Totalno ludilo, ovo ih bas izjeda i izludjuje, zasto Vucic nosi rolke, kad mu lepo stoje

Cokoladna

pre 2 godine

Vucic i treba da ih nosi, rolke mu odlicno stoje, zato samo napred

Bata

pre 2 godine

Ovoga puta su stvarno upravu.Rolka još dobijena na poklon to je stvarno nedopustivo. Najznačajnija tema oko koje treba cela opozicija da se ujedini i temeljno razmotri.Realno trenutno ni nema nečeg ozbiljnijeg čime bi se bavili a i ovo je veoma komplikovano za njihove kapacitete.Mislim da bi trebalo obratiti pažnju i na boju čarapa koje nosi to je isto tako veoma simptomatično.

Atlija Milorad

pre 2 godine

Vi ste gori od njih, o cemu pisete i ISPIRATE MOZAK MANJINI , JER OGROMNA VECINA NE CITA I NE PRATI TO STO PISETE, 80000 primeraka na 6 mil stanovnika to je blamaza. Ajde dosta obracanje i pisanje sta radi , moze misliti opozicija sa 2 % Pozdrav atlija@bluewin.ch 0793067747 ATLIJA MILORAD 61 godina starosti

Milan

pre 2 godine

Djilasovi mediji ocigledno da nemaju o cemu da pisu jel da hvale njihovog gazdu ne mogu vise jel realno Djilas nista dobro nikad nije ni uradio.

Alex

pre 2 godine

Đilas nema pametnija posla nego da zamera ljudima koji rade za Srbiju!

Nataša

pre 2 godine

Presedniku rolka stoji savršeno, mogu samo da mu zavide.

Milos

pre 2 godine

Djilas bi rado bio na predsednikovom mestu ali ne moze niti ce ikada.

Marina

pre 2 godine

Predsedniku odlicno stoje rolke i samo nek nastavi da ih nosi ,a Djilas moze samo da mu zavidi kao sto cini svih ovig godina.

Željko

pre 2 godine

Za razliku od Tadića koji je u vreme izbornih kampanja poistovećivao sebe sa Džordžom Klunijem, koji se pojavljivao u atletskoj majici, koji je operisao žuč, slepo crevo i ko zna šta sve, lomio ruke i noge i bio u gipsu, mislim da je izlišno prozivati predsednika Vučića zato što nosi rolke. Oni svoje mahinacije reflektuju na sve rivale. Sve u svemu očigledno je neka teška dijagnoza kod njih u pitanju. Za par minuta dok čekam utakmicu reprezentacije u fudbalu (još uvek mi nije jasno zašto oni imaju prava na prenos) naslušam se toliko gluposti i govora mržnje usmerenih prema predsedniku Vučiću, da prosto rečeno ne verujem šta sam čuo. Vučić je kriv i zbog debelog minusa na Himalajima, i zato što nije pronađen Jeti... Strašno... Puna podrška za predsednika Vučića, jer Srbija dekadama nije imala boljeg predsednika i predsednika koji voli Srbiju i običan narod.

Jovana

pre 2 godine

Kad nemaju o čemu da izveštavaju oni krenu o nečijem stajlingu i njihovom glupom ironijom

Nik

pre 2 godine

Ko još čita njihovo smeće od novina, to ni za potpalu ne vredi kupovati.

Nikola

pre 2 godine

Šta bi se drugo i moglo očekivati od tajkunskih medija i žitih tabloida. Jednostavno vidi se gde su oni a gde je Vučić i ko je Vučić

Tara

pre 2 godine

Narod voli Vucica zato sto je iskren, posten i ceni ljude , Djilasu je krivo sto nikada nece biti kao Vucic. Jako je suludno govoriti o oblacenju, smesno je komentarisati uopšte to.

Sara

pre 2 godine

Đilas je opsednut Vučićevom pojavom uopšte, kritike i vređanje Vučića su jedini smisao za Đilasa.

Nenad

pre 2 godine

Đilasu je bolje da uči od Vučica kako se radi za svoju zemlju a ne sta je predsednik obuko!

Rade R

pre 2 godine

Ne mogu ti bolesnici nikako da ocene Vučića! Oni sve što govore, govore o sebi! Govore da nemaju ideju kako voditi zemlju, govore da ih jedino zanima da dođu na vlast, da im je vlast potrebna da bi ponovo mogli da pljačkaju, odnosno otimaju! Govore da njihovo bavljenje politikom jedino ima svrhu da se sačuva ono što je već opljačkano a da se za to ne odgovara, jel ako bi neko pokušao da ih pozove na odgovornost oni bi odma rekli kako je to politički progon! I tako dalje i tako dalje. Ali je naša sreća što ih je ipak većina naroda "pročitala" pa tako nemaju nikakve šanse da dođu na vlast! ŽIVELA SRBIJA!

sasa

pre 2 godine

Ovaj Djilas je stvarno hit, ovo je vise strasno i prevesilo svaku meru.Ovi Đilasovci stvarno nisu normalni!Đilas je opsednut Vučićevom pojavom uopšte, kritike i vređanje Vučića su jedini smisao za Đilasa.

sasa

pre 2 godine

Jao boze koliko ste jadni vise sa tim rolkama, pa Vučic moze da obuče sta on hoce a sta opozicija zeli!Ja sam uveren da ovi oko Djilasa nisu bas u vinklu sto se kaze u nasem narodu.

sasa

pre 2 godine

E pa sad bas iz inata Vucic da nosi stalno rolke, pa nek puknu djilasovci od muke.Narod voli Vucica zato sto je iskren, posten i ceni ljude , Djilasu je krivo sto nikada nece biti kao Vucic. Jako je suludno govoriti o oblacenju, smesno je komentarisati uopšte to.

sasa

pre 2 godine

Opsednuti su djilasovci Vucicem,Ne znaju vise sta bi pa im smeta i predsednikov stil oblacenja..Strasno.Opozicija i njihovi mediji nemaju pametnija posla.

Ilarije

pre 2 godine

Nemaju za sta da ga napadaju, pa su poceli za rolke. Jadni su.

Milena

pre 2 godine

Dokaz da se opozicija bavi totalno nebitnim stvarima jer su inace nemocni da bilo sta drugo ucine!

Ana

pre 2 godine

Đilasovci gađaju predsednika u Ahilovu petu - rolku ! Ваљање по поду од смехаВаљање по поду од смехаВаљање по поду од смеха Đilas, đilasovski mediji i šačica opozicije su toliko opterećeni svojom nemoći pred SNS i Vučićem da su postali modni stručnjaci, ali i moda im, kao ni politika nije jača strana. Лице са руком преко уста

Vlada

pre 2 godine

Ne dao Bog nikome ovako nešto. Đilas je toliko opsednut svime što ima veze s Vučićem.

Milena

pre 2 godine

Ne znaju šta će više od muke pa gledaju kako se Vučić oblači.... A iskreno šta fali oblačenju?

Ceca

pre 2 godine

Vučiću rolka dobro stoji i treba da je nosi. Kad' bi Đilas obukao rolku ličio bi na kornjaču zato što nema vrat!

darko

pre 2 godine

Koliko opozicioni tabloidi i njihovi predstavnici nemaju druga posla vec da se bave oblacenjem predsednika, koliko je to jadno

acko

pre 2 godine

Kad vam odevanje predsednika postane bitno to znaci da ste u politici pukli i nemate vise nikakvih ideja

nikola

pre 2 godine

Sitne duse i dzabalebarosi, a komicno je to sto se neko bavi izgledom i oblacenjem predsednika, jadno opozicijo da jadnije ne moze biti

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija