• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

10:12

KAD SRBIJA NAPREDUJE UVEK IZ HRVATSKE KRENU NAPADI NA VUČIĆA i širenje monstruoznih laži/VIDEO/

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Politika

KAD SRBIJA NAPREDUJE UVEK IZ HRVATSKE KRENU NAPADI NA VUČIĆA i širenje monstruoznih laži/VIDEO/

Podeli vest

Tvrdnje u pojedinim hrvatskim medijima da je Aleksandar Vučić lično tukao svedoka na suđenju Srbima osumnjičenim za zločine u Glini 1991. godine su monstruozna laž i takve laži se uvek javljaju kada Srbija ima dobre rezultate i kada napreduje, izjavio je Goran Vesić gostujući na TV Vesti

- Mogu da kažem vrlo odgovorno da u vreme kada se to pominje Aleksandar Vučić je zajedno sa mnom studirao na Pravnom fakultetu. Pošto ga znam od 1990. godine, zajedno smo išli na vežbe, viđali se u biblioteci, on se nije ni bavio politikom do 1993. godine, interesovali su ga ispiti. Tada smo spremali ispite, viđao sam ga stalno na fakultetu kao i u univerzitetskoj biblioteci – istakao je Vesić.

On je podsetio da je uvek postojala ljubomora Zagreba zato što se Beograd razvija i da se to videlo i na sinoćnoj projekciji filma o Branku Pešiću i da se tada pojavio naslov u hrvatskim medijima “Beograd ima petlju” zbog otvaranja Mostarske petlje.

– Njima je problem što Vučić ima petlju, što Srbija napreduje zato što Srbija prestiže Hrvatsku, postaje sve jača vojno kao i ekonomski. Zato sada treba onoga ko vodi Srbiju i ko je najzaslužniji za naše uspehe oblatiti i na svaki način ga uniziti i pokazati da Srbija ne može da napreduje. Ta mržnja koja nažalost dolazi iz nekih delova hrvatskog društva je patološka. Oni imaju praksu tajnih optužnica i to ne postoji nigde na svetu jer je potpuno normalno da su optužnice javne. U zemlji koja je članica EU postoje inkvizitorske metode optuživanja ljudi i sada treba izmisliti priču o Vučiću. Tako mogu da izmisle o meni ili bilo kome drugom – rekao je Vesić.

Foto: Beograd.rs

Goran Vesić

On je rekao da postoje stotine ljude koje su mogle da vide njega i Vučića na fakultetu i koji znaju gde su bili 1991. i 1992. godine.

– Ja sam za to svedok, možda za Hrvate nisam kredibilan svedok jer oni vole lažne svedoke. Zajedno smo sedeli u biblioteci i spremali ispite. Sada se bavimo nečim što se nije dogodilo i to je njihov cilj. Nikada se neće izviniti jer to rade ciljano i namerno. Postoje delovi hrvatskog društva, koji umesto da se trude da budemo dobre komšije jer smo upućeni jedni na druge, oni bi da Srbija nestane jer oni jedino tako mogu da budu srećni. Vučić je na meti jer je podigao Srbiju i biće raznih priča i dalje – dodao je Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VLADO

pre 2 godine

Pa nije ga prijavio hrvat neg njegov srbin tupavi stvoru novinarski.Kao i uvjek istinu cete pretvoriti u LAZ.Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

frano franic

pre 2 godine

Pa znamo da je slinavi svemoguc, ali da bude istovremenu na dva mjesta? A bio je tada u Hrvatskoj . Nije valjda da laze kao Srbin?

Tamara

pre 2 godine

Hrvatima je Srbija trn u oku. Oni se tesko nose sa cinjenicom da smo bolji od njih.

Jasmina

pre 2 godine

Hrvatski mediji su opsednuti predsednikom Vucicem i ta opsednutost prerasta u bolest.

Dejan

pre 2 godine

Ponasanje Hrvatskih medija je skandalozno i jadno.

Sasa

pre 2 godine

Sasvim je ocigledno da Hrvati mrze nas narod i nasu drzavu i ta njihova mrznja je nesto sto ih sve kolektivno truje.

Nataša

pre 2 godine

Hrvatska je uvek na Srbiju gledala s puno mržnje a mi nikada prema njima nismo bili loši.

Mila

pre 2 godine

Jasno je kao dan da Hrvatima smeta uspeh Srbije.

Željko

pre 2 godine

Što nas oni više pljuju to nama Srbima daje dodatnu snagu i volju da budemo još bolji, istrajniji i uporniji u svome poslu.

VLADO

pre 2 godine

Glupane novinarski u Hrvackoj od prvog januara najniza plata 500evra kad vi to dostignujete oni ce imati 2000 evra najmanju platu.Jedno 20 godina su ispred vas a mozda i vise. I ne seri vise nego se raspitaj pa onda pisi.

Igor

pre 2 godine

Ne treba se osvrcati, samo napred brze jace bolje!

Gavra

pre 2 godine

Hrvati su prevrsili svaku meru izmisljajuci ovakve nebuloze. Ocigledno ih jako boli uspeh nase Srbije.

aca

pre 2 godine

Hrvati su oduvek bili ljubomorni na nase uspehe i to se i sada nastavilo, a i bice tako i ubuduce

dragan

pre 2 godine

Cak i nasi susedi ljubomorisu to sto predsednik Vucic uspeva da uradi i time pokaze Srbiju u najboljem svetlu kao zemlju koja radi i napreduje

Mirjana

pre 2 godine

Imaće oni još puno posla pošto je Srbija odlučna da ide napred.

vaki

pre 2 godine

Neka samo Vucic nastavi ovako a to sto Hrvati pricaju nas ne interesuje

Saska

pre 2 godine

Kao po obicaju, Hrvati ponovo napadaju Vucica gnusnim lazima, bezobrazluk pravi

Sara

pre 2 godine

Opste poznato da Hrvati krenu u napad na Vucica sa najodvratnijim prozivkama i lazima kada Srbija napreduje i ostvaruje rast BDP

Nina

pre 2 godine

Tipicno da Hrvati vredjaju i napadaju Vucica, jer cim se nesto dobro desava u Srbiji, odma istog momenta Hrvati krecu u napad sa nekim novim izmisljenim lazima

Milica

pre 2 godine

Ne prestaju napadi i hajka hrvatskih medija na Vučića. Njihove laži su sve gore, ne biraju sredtva da ga napadnu i lažno,sramno optuže. Sada ga optužuju da je '91 bio Hrvatskoj,vršio teror i pretio stanovništvu. Ovaj put su prešli sve granice.

Smrad

pre 2 godine

Hrvatski BDP rast 9% a Srpski kaže Vučić valjda oko 6-7 %, uf šta ih prestigosmo

Max

pre 2 godine

Dok Hrvati izmišljaju svakojake laži o Srbiji i Vučiću, Srbija ubrzano napreduju po svim poljima i to njih najviše boli

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija