• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2021

10:55

OVO MORATE DA POGLEDATE - Evo kako u praksi izgleda specijalni rat đilasovaca protiv Vučića /Video/

Tanjug/Rade Prelić

Politika

OVO MORATE DA POGLEDATE - Evo kako u praksi izgleda specijalni rat đilasovaca protiv Vučića /Video/

Podeli vest

Specijalni rat đilasovskih medija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne prestaje. U najnovijem talasu usledile su dosad najgore uvrede od kvazi intelektualne elite

Đilasovski mediji N1 i Nova S svom snagom udarili su na predsednika Srbije. Svaku emisiju, svako gostovanje oni koriste da bi napali Vučića. 

Krenuli su od već izlizane teme - rolke. Zašto predsednik nosi rolku, njega će u takvom izdanju narod još više voleti i ostale teze kojima ovi mediji popunjavaju prostor. Veći deo toga smo ranije čuli, ali sada u emisiji Marka Vidojkovića rolka može da posluži kao čarapa na glavi, pa je predsednik Srbije po njima i lopov.

Salva uvreda tu ne prestaje. Najnoviji gnusan zaključak istog autora je da je Vučić narkoman koji uzima drogu putem analnog otvora?! O kakvom god mediju da se radi i koliko god da mrze Vučića, ipak, novinari koji javno izgovore ovako nešto za instituciju predsednika jedne države, zaista su sramota za profesiju. Ako je i od đilasovaca, mnogo je!

Usledile su druge uvrede, napadi, komentari kvazi elite. Razni "stručnjaci i analitičari" oglasili su se da dodatno pljunu na predsednika. 

Ovaj snimak morate da pogledate, a onda zaključite sami.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alexandar

pre 2 godine

Ma oni me uopste ne zanimaju, niti pratim njihove televizije jer samo plasiraju lazi.

Rade R

pre 2 godine

Ma bre ljudi, ovakve budale i kretene ne treba komentarisati! Neka nastave da se valjaju u sopstvenom izmetu, da ne kažem govnima! Jer to je njihov maksimum!

Stojan

pre 2 godine

Oni su ludi. NIje ni cudo sto nikako nemaju sanse na izborima. Sta bi bilo sa drzavom da je oni vode. Predali bi sve u ruke neprijatelja. Tupani nemaju pojma kako se izbori pobedjuju.

Nemanja

pre 2 godine

Djilasov masinski mozak je spreman sve da izrezira zarad sitnih politickih poena. Ali sve mu je to dzaba, narod ga je odavno prozreo.

Tamara

pre 2 godine

Djilasovi mediji konstantno napadaju i provociraju predsednika Vucica i pokusavaju da mu nanesu stetu a to je zaista suludo.

Jasmina

pre 2 godine

Predsednik Vucic trpi strasne napade od strane Djilasovih medija.

Dejan

pre 2 godine

Strasno je na sta su sve spreman Djilas i njegove marionete.

Sasa

pre 2 godine

Monstruoznost Djilasovih medija je ogromna i oni su zaista spremni da napadaju i da sire velike lazi i obmane.

Sasa

pre 2 godine

Ma ko jos moze Djilasa da podrzi, kome još treba lopovcina kao što je on

Mira

pre 2 godine

N1 i Nova s su djilasovi mediji preko kojih samo pokušava da pljuje Vucica i SNS jer mu je samo još to preostalo što može da radi ali ni to mu ne polazi od ruke

Nina

pre 2 godine

Bruka do čega je Djilas došao, dotakao je samo dno da dalje ne može

Miro

pre 2 godine

Kako li se osećaju svi koji su nekada za njih glasali zanima me. Gospode Bože.

Baća

pre 2 godine

Kad god čujem Vidojkovića, Kulačina, Ivanovića i Kesića, i njihovo lupetanje, odmah se setim one pesme grupe "Familija": "Mala mala mala grupa p...ra". Nekako ide uz njih i njihovog gazdu.

Milan

pre 2 godine

Mene interesuje smem li ja tome Smradojkovicu, kada ga sretnem, da kazem ,,picka ti materina,, i ako me tuzi da za to ne odgovaram. Ima li neki kompetentan pravnik da mi to strucno objasni.

Milica

pre 2 godine

Strasno koliko je sve ovo jezivo, kakve budalastine oni pricaju, ali nista to ne remeti Vucica da radi i gradi.

Dija

pre 2 godine

Sva sreca pa ne pratim njihove emisije... Covek samo da se zgrozi. Na niske su grane pali.

Darija

pre 2 godine

Ja bi napravila emisiju o njima gde bi se emitovala njihove lazi i ispadi. Pa sigurno bi trajala godinu dana koliko bi imali materijala.

Ina

pre 2 godine

Protiv Djilasa i njegovih medija treba primeniti taktiku da se klin klinom izbija.

kiklop

pre 2 godine

ziveo sam jedno vreme u banja luci. pored banjalucke pijace protice jedna recica, potok u stvari. beznacajan, poprilicno prljav i smrdljiv. verovatno bi ga neko tesko i zapazio i njemu razmisljao da ne smrdi. smrdi uzasno. da ne zasmrdi ne bi bio ni primecen. jedino na sta asocira kad ga se spomene jeste smrad. pazite jos uvek govorim o banjaluckom potoku...

Mikan

pre 2 godine

Ti nazovi strucnjaci se pojavljuju onom brzinom kojom ih opozicija skuplja po ulici.

Velja

pre 2 godine

Niko kome je prioritet rolka koju predsednik nosi ne zasluzije da se nazove novinarom ili analiticarem.

Goran

pre 2 godine

Kakvi bre analiticari, do juce nisu ni znali sta je to politika.

Milan

pre 2 godine

Vajni analiticari, dobiju pare i tekst koji trebaju da procitaju. Bas "strucnjaci".

Dušan

pre 2 godine

Da li je Vidojković uopšte normalan?! Zar je moguće da svoje narkomanske navike i iskustva projektuje na druge i to na instituciju naše države?!

Dušan

pre 2 godine

Ma kakva crna intelektualna elita?! Veritas nam je pokazao kako se sa tom istom intelektualnom elitom i nezavisnim medijama rukovodi...

Dušan

pre 2 godine

Ovog Vidojkovića, što nas siluje medijski svojim izopačenim stavovima treba ukinuti! I oni hoće nacionalnu frekvenciju?! Bože sačuvaj!

Jelena

pre 2 godine

Video je od njih narod svašta, sve su nam već davno rekli, a svašta je i za očekivati

Milena

pre 2 godine

Samo ljudi koji nisu zadovoljni svojim životima, ovako nešto mogu da rade. More napada i laži upućenih Vučiću i njegovoj porodici su toliko primitivni. Đilasovci zaista nemaju ni srama ni obraza!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija