• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2021

17:36

Irena Vujović poručila Vuku Jeremiću: Ponudite bolja rešenja, ne napadajte!

Politika

Irena Vujović poručila Vuku Jeremiću: Ponudite bolja rešenja, ne napadajte!

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović poručila je danas da Narodna stranka Vuka Jeremića očigledno smatra da će širenjem mržnje i iznošenjem neprikladnih i krajnje ostrašćenih tvrdnji moći da umanji rezultate i rad ove Vlade. Umesto toga oni samo pokazuju elementarno neznanje i potpunu neodgovornost prema građanima Srbije

- Pre nego što u javnosti napadnete nekoga ili nečiji rad, treba da imate i argumente za to ili da ponudite bolja rešenja. Građanima je odavno jasno da Jeremić i njegovi poslušnici nemaju šta da ponude. Zabrinjavajuće je i šokantno da asistent Šumarskog fakulteta Aleksandar Anđelković iznosi tvrdnju da je vazduh u Srbiji zagađen od juče i da nema potrebe da se radi studija uticaja na životnu sredinu za projekat Jadar. Žalosno je što profesori ovog fakulteta ništa nisu uradili dok su bili na platnom spisku Ministarstva zaštite životne sredine, a ni danas kada su na platnom spisku Vuka Jeremića nemaju nikakve ideje, već im ostaje samo vređanje onih koji zaista rade i ostvaruju rezultate.

Svi ovi problemi postojali su i u vreme Vuka Jeremića, samo tada im zagađenost vazduha nije smetala, jer su bili zauzeti pljačkanjem građana Srbije. Nisu brinuli za zdravlje građana u vreme kada je Jeremić na račun svih nas komotno živeo u Njujorku i predstavljao Srbiju u Ujedinjenim nacijama. Građani još pamte i sumnjive poslove glavnog finansijera Jeremićeve stranke Patrika Hoa.

Jasno je da je jedino za šta su Jeremićevi kadrovi pokazali stručnost  - nalaženje sumnjivih finansijera po inostranstvu za svoju ispraznu politiku i lično bogaćenje.“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tija

pre 2 godine

Ma bivsa vlast je unistila sve sto je mogla. Ne umeju ponuditi resenje.

Goksi

pre 2 godine

Inačead je Vuk Jeremić bio na vlasti ko je bio ministar ekologije? Koliko se uradilo za ekologiju? Nije se ništa radilo.

Jovan

pre 2 godine

Vuku Jeremiću najbolje bilo da ćuti jer kad je on bio na vlasti ekologija je bila najmanji problem, problemi su bili sa svih strana.

Zeljko

pre 2 godine

Kad je Vuk Jeremić bio na vlasti o ekologiji se nije ramišljalo jer se tada razmišljalo o ljuskoj ekonomskoj egzisteniciji i preživljavanju.

Gagi

pre 2 godine

Nikakav program niti rešenje nema Jeremić , njegov jedini program je kako da dođe na vlast i dobije neku dobru funkciju.

Gagi

pre 2 godine

Ma Jeremiću je jedino važno kako da dođe na vlast a program šta će mu kada ga narod i Srbija ionako ne interesuju.

Dragan

pre 2 godine

Ma čuli smo mi u onom telefonskom razgovoru sa onim crnogorcem Jeremićev program i namere.

sekana11

pre 2 godine

Znaju samo da napadaju,umesto da rade nešto.

Ajde more

pre 2 godine

Jel ovo ona sto ne zna da prica a ni procita ono sto joj je napisano, a ni brojeve ne zna, pa i njoj jadnoj smesno

Vujović: Modernizacijom toplane i sanacijom pepelišta rešavamo problem aerozagađenja u Кragujevcu
Politika

Vujović: Modernizacijom toplane i sanacijom pepelišta rešavamo problem aerozagađenja u Кragujevcu

Modernizacija sistema daljinskog grejanja je najveći projekat za Кragujevac kada govorimo o zaštiti životne sredine, koji će doprineti smanjenju aerozagađenja i kvalitetnijem životu građana – izjavila je danas ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović, nakon obilaska radova na izgradnji nove kotlarnice u kragujevačkoj toplani „Energetika“, gde se uvodi najsavremenija oprema u skladu sa EU standardima i prelazi na ekološki prihvatljiviji energent

27.10.2021

16:10

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija