• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

02.11.2021

12:38

Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo Mariniki Tepić na biciklu

printscreen

Politika

Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo Mariniki Tepić na biciklu

Podeli vest

Sa predsednicima mnogobrojnih stranaka čiji ste do sada bili član, ste se obračunavali tako što ste menjali stranke češće nego gaće, a sa tajkunom Đilasom se obračunavate tako što ste ga prvo ucenili da Vas zaposli u Multikomu, a potom mu tražite sve veću platu

Da nije ispunio Vaše zahteve Vi bi prešli u svoju sedmu stranku. Vaš ucenjeni poslodavac tajkun Vam je dao odrešene ruke da blatite sve uspešne srpske državne kompanije, i poneku privatnu. Evo sad ste prešli na blaćenje EPS-a. Tajkun Vam je dao i odrešene ruke da prosite#(heš teg) reketirate ispred sedišta tih kompanija, ali i ispred novih Кovid bolnica. Vaša misija reketiranja i prošnje, je do sada bila neuspešna.

Trenutno ste nezadovoljni zbog toga što nećete biti kandidatkinja za predsednicu Srbije, ili gradonačelnicu Beograda, ali čak i Vaš Multikom poslodavac, vidi da Vas narod neće, i da bi propali na neposrednim izborima. Stoga je obnarodovao da ćete biti nosilac liste SSP. S konja na magarca. Tačnije s konja, na bicikl, kako Vas je opisao Nikola Jovanović.

Vaše otvoreno pismo predsedniku Republike je zasnovano na Vašim bajatim halucinacijama, i halucinacijama anonimnog predsednika PSG, starim nedelju dana. Em, niste originalni u  Vašim, a tuđim fatamorganama, em su u fazi raspada. Vaša EPS fantazmagorija je zasnovana na činjenici da postoje osobe koje se zovu Milan Đorđević, Bogdan Pušić, Zagorka Dolovac, Anđelko Vučić, Milorad Grčić, Nenad Dilberović i Slobodan Malešić.

Foto: Fotomontaža

I u Vašem pismu salati ste pomešali ove nepovezive osobe, u niz psihodeličnih neistina, koje liče na baljezganja antivaksera i teoretičara zavere. A Vi ste prikrivena liderka i jednih i drugih. Vaše horor saopštenje je potpuno nekreativno, i ponoviću, zasnovano je na supstancijalno psihoaktivnom blebetanju jednog anonimusa, od pre nedelju dana, čije idiotarije nisu izazvale nikakvo interesovanje, pa Vi sada cedite suvu drenovinu, zajahaste mrtvo kljuse, tačnije bicikl.

Savetujem Vam da siđete sa … bicikla bez točkova, što SSP Multikom jeste, i da se popnete na neko perspektivnije vozilo, Vašu novu stranku, koja će imati hrabrosti da promoviše Vaš miraz, i minuli rad, na optuživanju srpskog naroda da je genocidan. A vi ste draga potpredsednice SSP Multikoma, počinili pravi genocid u Vašim prethodnim strankama. Sve su propale.

A pošto u pismu pominjete članove porodice predsednika Vučića, i opet ih provlačite kroz blato, poručujem Vam da mi iz Srpske napredne stranke, sa ponosom možemo reći da mi ne znamo, i nećemo da znamo, ni jedno ime od četvoro dece Vašeg poslodavca Đilasa, niti imena njegovih roditelja, niti imena Vaše dece i Vaših roditelja, jer ih nikada nećemo napadati i provlačiti kroz medijsko blato, onako kako to Vi i Vaša bratija činite Danilu, Andreju, Tamari, Angelini, Кseniji, Milici, Anđelku, i malom Vukanu.

Draga gospođo na biciklu, došlo je vreme da ili promenite gaće, ili da promenite stranku. Mislite o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija