• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2021

14:08

Za tri dana biće da sam sa Grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama, pa pošto ga nismo uhvatili, onda je Li Osvald stupio na scenu! Vučić o lažima opozicije!

Hannah McKay/Pool via AP

Politika

Za tri dana biće da sam sa Grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama, pa pošto ga nismo uhvatili, onda je Li Osvald stupio na scenu! Vučić o lažima opozicije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema saznanja da je neko pokušao da upuca, kako tvrdi Marinika Tepić, sindikalca EPS Milana Ðorđevića Ðokina i poručio nadležnim organima da to odmah provere

Na pitanje o pismi koje mu je uputila Marinika Tepić, Vučić kaže da ga nije pročitao, a da je sigurno objavljeno u đilsovskim medijima. 

"Ona je meni uputila pismo? Pretpostavljam da ga je pre nego što ga je meni uputila, ušutila ovim svojim, kao uposlenik Multikom grupe, vlasniku delimičnom Multikom grupe i svima drugima i njihovim medijima. Pretpostavljam da su oni to objavili iako ga ja nisam ni video", a na potvrdan odgovor novinarke Vučić je rekao "kako sam znao". 

Na pitanje Pinka da prokomentariše to što Tepićeva iz S SP-a tvrdi da nadležni nisu reagovali što je neko navodno pokušao da upuca tog sindikalca EPS-a, Vučić je rekao:

"Milan Đorđević upucan?! Je l zaista neko upucao Milana Đorđevića?! Nisam čuo da je neko pokušao da ga upuca, nadležni organi moraju odmah da reaguju i to provere, osim ako nije još jedna u nizu njenih laži. Proverićemo to", kaže Vučić, a na pitanje da prokomentariše, takođe, njenu tvrdnju da postoji navodno prislušni centar u EPS-u koji je prisluškivao njegovog oca, Vučić je kazao da je iznenađen otkud to da se ona brine za njegovog oca pošto je, kako je rekao, izrekla mnogo laži o njegovoj porodici u prethodnom periodu.

"A ona je zabrinuta za mog oca? Toliko je laži iznela o mojoj deci, mom bratu, a sada rešila da brani mog oca...? Zanimljiva priča... Pročitaću Tepićkino pismo kada budem imao vremena, pročitaću ga u avionu, siguran sam da je kvalitetno napisano. Moj posao je da reagujem na pristojan način, pošto su to uglavnom gluposti", kaže predsednik i dodaje:

"Lako je kad se radi o tuđoj koži, Pre samo nekoliko dana pokušali su da me optuže u svim regionalnim medijima, uključujući i srpske, a ponajviše u hrvatskim, da sam maltretirao neke zarobljenike. Kako se ustanovilo da nisam ni bio u Hrvatskoj od 1991. do 1995. godine ni na jednom delu Hrvatske, odjednom zaćutaše, nema sramota nas je, nema izvinite što smo lagali, nema izvinite što smo bitange lažljive koje smo mogli tako nešto da izmislimo, jer to civilizovani ljudi prosto ne rade. To se ne radi nikome. Sve je dozvoljeno u saradnji onih koji bi da sruše Srbiju, sa Šolakom, Đilasom, velikim tajkunima, kroz njihove medije, na sve načine. Više nema veze šta je istina, a šta nije, možete da ispričate šta želite. Kad prođe jedna laž, onda se ide na drugu, pa na treću, pa na petu, a vi me navedete da na svaku tu glupost moram da odgovaram, jer nemoguće je drugačije. I kad odgovorim na petu, biće šesta, sedma. Za tri dana biće da sam sa Grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama, pa pošto ga nismo uhvatili, onda je Li Osvald stupio na scenu", kaže Vučić i dodaje da je njego odgovor na laži rezultati. 

"Moj odgovor su rezultati, ja nemam vremena ni da pišem pisma ni da ulazim u ratove. Mi ćemo tek odlučiti koga ćemo da kandidujemo, imamo još vremena. Ja razmišljam o mnogo stvari, ali da mi to bude preokupacija pa da zbog toga ne dođem u Glazgov, da ne razmišljam o našim ljudima, ne pada mi na pamet. Uvek morate da pobedite rezultatom. Koju god trku da izaberete, ona je laka samo za one koje gube. Svaka je teška za one koji pobeđuju, a za one koji gube je laka", završio je Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tužilac

pre 2 godine

Ima li kraja mašte i ludila Marinike Tepić? Sam Đorđević je na N1 izjavio u kamere da on NIJE bio ni blizu kafane koja je "pogođena" nego je navodno njegov automobil bio parkiran U BLIZINI kafane. Pozvana je policija koja je ustanovila da su DECA "pucala" metalnom kuglicom iz PRAĆKE !!!

VLADO

pre 2 godine

TI SI OLICENJE ZLA ZAJEDNO SA SVOJOM RUSIJOM.NICIJA NIJE GORILA DO ZORE PA NECE NI TVOJA.

Tasa

pre 2 godine

Djilas je spreman da izmisli razne lazi samo da bi se dokopao svojih gnusnih ciljeva.

Takica

pre 2 godine

Sasvim je jasno da opozicija monstruozno izmislja.

Taca

pre 2 godine

Sasvim je jasno da opozicija monstruozno izmislja.

Dejan

pre 2 godine

Opozicija je postala sinonim za laz i obmanjivanje.

Jefimija

pre 2 godine

"Vlado", to važi za sve! Dok je Vučić Aleksandar na čelu Srbije, spokojna sam jer je on predsednik kakav treba Srbiji. Mudar, vredan, voli svoju zemlju, svoj narod, bori se za bolje sutra svih nas, njegova dela se vide, teži uvek da uradi više, kulturan, odmeren, predsednik za primer. I to zna i poštuje cela Srbija. A ova šaka jada koja ga vređa, koja vređa njegovu decu su poslednji bednici bez ideja, bez perspektive i bez šanse da pobede na izborima jer srpski narod ce glasati za rad, za pregalaštvo, za rezultate, za Vučića a ne za besposlene pljuvače kojima ni deca nisu svetinja, kojima nije sveto ništa! ŽIVELI PREDSEDNIČE VUČIĆU! SRBIJA JE UZ VAS! POBEĐUJEMO!

Drasko

pre 2 godine

Vucic je covek Koji je uvek igrao na podele drustva I polarizaciju. On nikad nije bio covek jedinstva I nacionalnog spoja. On ne pruza ruku pomirenja vec pljuje, omalozava I blati svakog ko nije u skladu sa njim. Recnik Koji on koristi nije dostojan jednog predsednika drzave. Svi njegovo prethodnici su bili gospoda za njega. Njemu sa njegovim recnikom je mesto na navijackoj tribini.

Vlada

pre 2 godine

Srbija više ne želi da bude na dnu, kao što je to bila sa tajkunima i kriminalcima! Danas, zahvaljujući Vučiću, imamo jaku i stabilnu državu, u kojoj se sve radi za dobrobit građana, i budućnost nas i naše dece. Uspeh naše države je evidentan!!

Kasija

pre 2 godine

Šta više da čovek kaže za Mariniku i njoj sličnima? Izmišljaju toliko nebuloznih priča, da bi i dete shvatilo da lažu i da samo žele da na bilo koji način skrnave Vučića. Ali to im ne uspeva, zato im je bolje da rade nešto korisno.

Milena

pre 2 godine

Marinika i Đilas su toliki lažovi da to nije realno. Da imaju bar malo volje da pomognu državi, kao što lažu, bilo bi mnogo bolje za sve.

ema

pre 2 godine

Opozicija je postala svesna da im treba dobra prica i lazi da bi bili primeceni. Treba da brinu o miru gradjana a ne da ga stalno narusuvaju i prave narod blesav.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija