• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

02.11.2021

22:09

Nebojša Bakarec: Marinika uhvaćena u najstrašnijoj laži!!

printscreen

Politika

Nebojša Bakarec: Marinika uhvaćena u najstrašnijoj laži!!

Podeli vest

Početak predizborne kampanje nikome na daje za pravo da besramno laže. Upravo su danas Marinika, SSP i đilasovski mediji uhvaćeni u najstrašnijoj laži. Tim povodom sam pre podne, uputio odgovor Mariniki koji je objavio cenjeni „Informer“. Međutim, pojavio se dokaz koji potvrđuje da je sve što je Marinika iznela u svom otvorenom pismu Vučiću – NEISTINA! U čemu je stvar?

Prvo je Marinika jutros objavila saopštenje SSP pod nazivom „Tepić: Pucano na radnika EPS koji je otkrio aferu o prisluškivanju“. To saopštenje su objavili svi đilasovski mediji. U tom suludom saopštenju Marinika Tepić se obraća predsedniku Srbije, Vučiću i tvrdi da je na bivšeg predsednika Sindikata EPS-a Milana Đorđevića pucano u Aranđelovcu sa dva metka upozorenja. Za to Marinika optužuje predsednika Vučića i kaže: „Sa svojim neistomišljenicima do sada ste se obračunavali medijski, a sada se počelo i oružjem. Pucali su … a neko je zabranuo pripadnicima Uprave kriminalističke policije da izvrše uviđaj. Кo je izdao to naređenje?“. Primetićete da Marinika kaže „zabranuo“. Pravilno je „zabranio“. Ali to je manje važno. U svom halucinantnom saopštenju Marinika ponavlja bajate neistine koje je pre nedelju dana izneo predsednik PSG, i u navodno pucanje u Aranđelovcu upliće niz lica koja sa tim nemaju veze, i upliće ih u spin o prisluškivanju u EPS-u. Iz aviona se vidi da je sve u Marinikinom saopštenju neistinito i spinovano. Кkao što ćete videti, niti je pucano, niti je pucano na Đorđevića, niti policija nije izvršila uviđaj.

Da je Marinika uhvaćena u najstrašnijoj laži, svedoči tekst objavljen na sajtu TV N1,  pod nazivom „Sindikalac EPS-a o pucnjima: Imam razloga da verujem da je to pretnja meni“. Tekst je objavljen u 13 časova, a Marinikino saopštenje oko 9 ujutru. Sam Milan Đorđević otkriva da je neko praćkom gađao izlog nekog kafića, u kome on nije bio, već je bio u studiju TV „Sunce“. I sam Đorđević potvrđuje da je policija bila na licu mesta i da  „Prema njegovim nezvaničnim saznanjima, rečeno je da je pucano iz „profesionalne praćke“. Mi smo ušli u studio, a kolega koji me je dovezao mojim privatnim automobilom je bio parkiran ispred obližnjeg kafića u neposrednoj blizini televizije. Posle nekih 10, 15 minuta je neko pucao u prozor tog kafića u kojem je sedeo moj kolega i došla je policija koja je izvršila uviđaj. Da je to kugla koja je nađena na licu mesta, navodno su neka deca uradila. Iskreno sumnjam da su to deca mogla da urade, radi se o duplom, jakom staklu, probijena su oba stakla. Mislim da je to neki atak i pretnja meni. Imam razloga da sumnjam jer hajka koja se vodi protiv mene i mojih kolega, pre svega iz Sindikata površinskih kopova Кolubare, traje pune dve godine“.

Кao što vidite Đorđević sam gradi spin jer kaže da je „pucano“. Nije pucano već je neko iz praćke gađao i razbio izlog kafića u kome NIJE bio Đorđević. Кako onda Marinika vidi dva metka i vatreno oružje, i kakve veze ima predsednik Vučić sa time što je neko iz praćke razbio izlog kafića u kome uopšte nije bilo lice (Đorđević) za čiji pokušaj ubistva Marinika optužuje predsednika?

Šta smo saznali?

Marinika, SSP i đilasovski mediji ceo dan LAŽU da je na Đorđevića pucano! Nije bilo bilo kakve pucnjave!

Marinika, SSP i đilasovski mediji ceo dan LAŽU da je na Đorđevića pucano sa dva metka! Nije bilo metaka uopšte, niti pucnjave!

Marinika, SSP i đilasovski mediji ceo dan LAŽU da je na Đorđevića pucano sa dva metka u kafiću! Na Đorđevića uopšte nije pucano, niti je gađan iz praćke. Bio je u TV studiju!

Marinika, SSP i đilasovski mediji ceo dan LAŽU da policija nije izvršila uviđaj! Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj!

Istina je da je neko praćkom gađao izlog nekog kafića u Aranđelovcu. Istina je da u tom trenutku Đorđević uopšte nije bio u tom kafiću, već u TV studiju. Кako je onda neko uopšte mogao da „puca“ na nekoga, ko se uopšte ne nalazi tu? Neverovatno. I sam Đorđević željan medijske pažnje, govori delimične neistine u želji da pomogne lažima Marinike, SSPa i njihovih medija. I tom lažovu Đorđeviću posle neko treba da veruje kada iznosi izmišljotine o prislušnom centru u EPS-u? Umesto izvinjenja, dobijamo zatrpavanje lažima, novim lažima i spinovima. Pitanje za Mariniku, gde vi vidite dva metka, pucnjeve upozorenja, Vučićevu odgovornost, zaveru u EPS-u? I sve to Marinika vide na osnovu toga što je neko praćkom razbio izlog nekog kafića u kome uopšte nije sedelo lice za koje Marinika tvrdi da je sedelo tamo i da je na to lice pucano sa dva metka upozorenja. Da li će Marinika uputiti izvinjenje zbog laži koje je iznela? Neće! Nastaviće da spinuje izmišljotinu. Sram je bilo. Ali, razobličena je! Ovaj primer dokazuje kako laže Marinika! Кako? Lako!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija