• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2021

11:13

Tajkun Đilas je bruka i sramota srpskog naroda sa KiM, NJEGA SE STIDI SVAKI ČASTAN SRBIN I PATRIOTA

Informer/Marko Đoković

Politika

Tajkun Đilas je bruka i sramota srpskog naroda sa KiM, NJEGA SE STIDI SVAKI ČASTAN SRBIN I PATRIOTA

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas bruka je i sramota srpskog naroda sa Kosova i Metohije, koga se stidi svaki častan Srbin i patriota kom je Srbija na prvom mestu, stoji u saopštenju Srpske liste

Po principu, što je srpskom narodu gore, to je njemu i njegovim džepu bolje, Đilas se drznuo da u sred Sjedinjenih Američkim Država napada srpski narod i one heroje i patriote koje su danonoćno, goloruki, po kiši i vetru branili svoj kućni prag i stavljali glavu u torbu dok su na njih jurišali Kurtijevi do zuba naoružani  specijalci. 

Međutim, srpski narod na Kosovu i Metohiji je davno prozreo njegovu izdajničku i poltronsku politiku, zbog čega na Kosovu i Metohiji nema ni jedan jedini procenat podrške, pa ga zato i boli što Srbi veruju svom predsedniku Aleksandru Vučiću i svojoj državi Srbiji. 

Jer mi imamo jednu otadžbinu, za razliku od njega koji je za tuđe interese spreman da proda i sopstveni narod i direktno se stavi u službu onih koji našem narodu ne žele ništa dobro, već im je jedini cilj da nas zatru i da nas na Kosovu i Metohiji više nema! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milena

pre 2 godine

Ne treba ici protiv sebe i svog naroda da bi postigao cilj.

Goran

pre 2 godine

Velika sramota, a šta se može očekivati od Dragana Đilasa kad mu je bitan samo lični interes i što puniji džep.

Rade R

pre 2 godine

Nema razloga da se Srpski narod stidi i da ga je sramota zbog izjava lopova i đubreta dragana đilasa! On treba da se stidi! Ali je to nemoguće pošto on nema ni morala ni obraza! Živela Srbija!

Dragan Dubonjac

pre 2 godine

Ako sam i imao dilemu, za koga da glasam sledeće godine , sad je više nemam. Dragan Đilas je definitivno zakucao poslednji ekser u kovčeg svoje političke Karijere. Kako ja vidim stvari neće biti ni na nivou statističke greške ! Pa nek ide onda kod Eskobara da se žali !

Gagi

pre 2 godine

Đilasovo poreklo njegovog prezimena nije Srpsko ni crnogorsko već ustaško pa se u skladu sa time i ponaša.

Dragan

pre 2 godine

Đilas samo ponižava srpski narod radi malo jeftinih poena kod Amerikanaca.

Dragan

pre 2 godine

Ko ne ceni i ne poštuje svoj narod neće ni on biti cenjen i poštovan od strane naroda a izbore može da zaboravi.

Gile

pre 2 godine

Sramota! Tako prica o svom narodu pa cemu se Djilas nada?! Pretenduje da dodje na vlast pa kojeg naroda, mozda albanskog, zato sto njih hvali a srpski kudi! Nevidjena sramota!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija