• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2021

11:55

ĐILAS PRIČAO O KORUPCIJI I KRIMINALU? VERICA BARAĆ SE U GROBU OKREĆE!

printscreen

Politika

ĐILAS PRIČAO O KORUPCIJI I KRIMINALU? VERICA BARAĆ SE U GROBU OKREĆE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji otvaranja Dunavskog koridora i tom prilikom komentarisao aktuelne teme

- Od 6. novembra, bilo kada, postoji mogućnost da tzv. kosovske bezbednosne snage upadnu u Valač i Gazivode. Kada će to biti i da li će biti, ne znam, ali ja ih molim da to ne čine - rekao je Vučić.

O energetici i zelenoj agendi

- Ja sam izabran od strane naroda da im obezbedim i struju i gas i sve što im je potrebno. Imate zemalja u okruženju koje nemaju gasa, a mi izgradili gasovod. Sad je dobra odluka Ursule Fon Der Lajen koja kaže da će oni da kažu "da" za nuklearnu energiju. Naše je da prvo garantujemo dobru snabdevenost za naš narod, a ne možete da brinete o zelenoj agendi kada ljudi nemaju struje. Energetska bezbednost je od ključnog značaja. Ja ću i dalje da vodim računa o ovoj zemlji, a što se tiče ovih stručnjaka što komentarišu, živ sam se nasekirao. Ja ne idem da pljačkam po kućama kao Đilaš što je sa trešnje brao one evre. Mi imamo manjak od 8 posto, počećemo da punimo naše akumulacije od 22. ili 23. novembra. Imaćemo dovoljno struje, neće poskupeti, a malo ćemo i da skupljamo, da imamo u rezervi. Onda ćemo da vidimo šta ćemo da radimo oko gasa. To je velika tema u svetu, ne samo ovde. Mislite da su Kinezi budale, kupili sve rezerve uglja po celom svetu. Sve živo su kupili. I rudnike litijuma takođe, 85 odsto rudnika litijuma su kupili Kinezi, ostalo Amerikanci.

Pitanje nestalih osoba i slučaj porodice Radić

- Pitanje nestalih osoba je ključno humanitarno pitanje, to je pitanje civilizacijskog odnosa prema ljudima. Koliko god da smo se trudili, rezultati su nam bili mršavi, i kod nas i kod Hrvata. U Hrvatskoj se o tome uopšte i ne govori. Obe strane treba da urade sve što mogu, čak sam se i lično angažovao po tom pitanju. Zašto je neko odustao od svojih iskaza, to je drugo pitanje. Ako postoji bilo šta konkretno što bi moglo da nas navede da možemo da pronađemo mesto gde je stradala jedna osoba, mi ćemo da pomognemo i to je jako važno. Spreman sam da to napravimo šta kod da imate konkretno. 

Hrvatski mediji i tekstovi o Vučiću

- Hvala hrvatskim medijima što toliko lepo o meni pišu i toliko lepih slika objavljuju da naši mediji to ne mogu da postignu. Pojačajte, molim vas, te tekstove tamo u februaru i martu ako može. Mi se radujemo svim vašim uspesima, radujte se i vi našem rastu BDP-a.

Đilas Srbe sa severa Kosova nazvao kriminalcima

- Zamislite, Đilas pričao o borbi protiv kriminala. Verica Barać se u grobu okreće. Bilo bi mi interesantno da čujem šta je on pričao o korupciji i kriminalu. Sve što je protiv Srbije, jasno mi je da će oni to da podrže. U Srbiji vlast biraju građani i oni će voditi računa kada budu glasali, ja sam u to uveren.

O Zdravku Ponošu kao opozicionom kandidatu za predsednika

- Biće mrtva trka u hrvatskim medijima od ljubavi prema našem kandidatu, ko god to da bude i od otpora prema opozicionom kandidatu. Stvarno ne znam zašto toliko pažnje posvećuju tome.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 2 godine

Trka za energentima se nastavlja, da li mali imaju sanse, za sada dokazujemo da da

Lazni Bot

pre 2 godine

To ko da ti pricas kriminalu,Al Kapone se prevrce u grobu.

Ranko 78

pre 2 godine

Klasicni srbomrzac od koga mozemo sve najgore ocekivati, i po sve nas i nasu zemlju bi bilo najbolje da ovaj covek sidje sa politicke scene jer nijedno dobro nije doneo nasuprot tome samo nam pravi zlo.

Stanko

pre 2 godine

Ovaj covek blati ugled I funkciju predsednika. Svojim ponasanjem I govorom.

Mikan

pre 2 godine

Vucic je uspeo da dogovori ispruke gasa iz Rusije po nizim cenama i to je za nas neverovatno značajno.

Blagoja

pre 2 godine

Ђилас је све радио наопако и у своју личну корист док је био на власти.

Velja

pre 2 godine

Treba nastaviti ulaganje i u energetsku infrastrukturu, jer je to druga strana medalje energetske bezbednosti.

Mila

pre 2 godine

Samo je s Vučićem narod siguran i samo se njemu veruje, iza njega stoje rezultati

Markan

pre 2 godine

Djilas je zadnji koji moze da prica o korupciji i kriminalu.

Joedogo

pre 2 godine

Morace ostro da se reaguje ako se tako nesto desi.Podrska za predsednika

Ana

pre 2 godine

Dok je Djiki bio gradonacelnik kriminal nije postojao, pa kako je to moguce? - Tako sto je isti Djiki surovao sa njima.

Petar

pre 2 godine

Djilas kad prica narod ili prebaci kanal ili pocne da se smeje...

Petar

pre 2 godine

Vreme ce pokazati, nadam se najboljem za nasu zemlju.

Dragan

pre 2 godine

Ko o čemu Đilas o poštenju. Dobro je Đilas savlado najstariji zanat pa eno ga radi i u SAD trenutno to isto.

Gagi

pre 2 godine

Đilas je savlado najstariji zanat pa eno ga kurva se i nudi da proda Srbiju trenutno u SAD-u.

Dragan

pre 2 godine

Neće građani Srbije više da glasaju kriminalce i domaće izdajnike kao što su Đilas.

Gile

pre 2 godine

Srbija se zalaze za miri stabilnost i resavanje problema za pregovorackim stolom!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija