• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

11:59

Koji izrod treba da budeš, da pređeš okean i pljuješ svoj narod?

Politika

Koji izrod treba da budeš, da pređeš okean i pljuješ svoj narod?

Podeli vest

Potpredsednik Srpske lise Igor Simić najoštrije je osudio izjavu Dragana Đilasa. Simić se oglasio saopštenjem na Fejsbuku, koje prenosimo u celosti

Pitam se koliko neko mora biti izrod srpskog roda, pa da prevali toliki put, čak pređe okean, da bi tamo, pred strancima, lagao,izmišljao i pljuvao po sopstvenom narodu i državi?

Svi dobro znamo da Dragana Đilasa politika interesuje da bi nastavio sa otimanjem para od naroda, ali se pitam šta je to što nagoni tog Dragana Đilasa da mrzi najhrabriji deo srpskog roda, koji živi na Кosovu i Metohiji i čuva to sveto parče zemlje i nebo nad njim za ove i sve sledeće naraštaje koji će nesumnjivo biti bolji od njega.

Činjenica je da je Đilas oličenje one narodne, da lopov u poštenje ne veruje, ali za razliku od njega Srpska lista je na Кosovu i Metohiji, sa svojim narodom deleći sve brige i probleme, boreći se za bolje sutra svake srpske porodice i svakog srpskog deteta koji nas na svakim izborima plebiscitarno podržavaju, dok je on uvaljen u nekoj fotelji okružen svojim prljavim novcem.

Iako je sramno i jadno ono što protiv Srpske liste izjavljuje Dragan Đilas, sa druge strane sve dok protiv nas govore Aljbin Кurti i njegov pajtos Dragan Đilas, svesni smo da smo na dobrom putu. Po naš narod bi bilo opasno da nas takvi kao što su pajtosi Кurti i Đilas brane i hvale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija