• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2021

22:40

ĐORĐEVIĆ RASKRINKAO NAMERE ŽUTOG TAJKUNA: Đilas ima bolesnu ambiciju!

Politika

ĐORĐEVIĆ RASKRINKAO NAMERE ŽUTOG TAJKUNA: Đilas ima bolesnu ambiciju!

Podeli vest

Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom Đilasovog "gostovanja" u Americi

- Dok netalentovani političar u pokušaju i tajkun ovdašnji, Dragan Đilas, u SAD tobože predstavlja svoj politički program (mada je svima u Srbiji odavno jasno, a trebalo bi da su do sada i mnogi u inostranstvu došli do istog zaključka, da on nikakav politički program nema, kao što nema ni bilo kakav plan ni u jednoj oblasti važnoj za život građana Srbije, ali zato ima bolesnu ambiciju, baziranu na sujeti i želji da nastavi da se lično bogati, prisvajajući tuđ novac, po navici) - mediji koje on kontroliše, i finansira upravo novcem opljačkanim od građana Srbije, nastavljaju sa besomučnom, svakodnevnom gebelsovskom propagandom protiv predsednika Aleksandra Vučića - saopštio je Zoran Đorđević.

​- U tom medijskom linču, konstantnoj medijskoj torturi i hajci, kojoj je izložen predsednik Vučić i članovi njegove porodice, već mesecima se ne biraju ni reči ni sredstva, tako što se svakodnevno fabrikuju i plasiraju najgnusnije laži, ogavne uvrede i otvorene pretnje.

Mrziteljskoj kampanji, koju usmerava Đilasova patološka mržnja i frustriranost uspesima javnih politika koje predsednik Vučić oličava, priključili su se u Srbiji i svi oni kojima iz najrazličitijih razloga (najčešće iz ličnog interesa ili po nalogu inostranih centara moći od kojih primaju novac i naređenja, mada ima i onih kod kojih je to stvar patoloških poremećaja) smeta ubrzani i vrlo uspešni oporavak i napredak Srbije na svim poljima.

ĐILAS U SVOJIM NOVINAMA NIJE MOGAO DA SAKRIJE: Nada se da ce ga Zapad dovesti na vlast da bi opet namlatio milione!

Takođe, u realizaciju projekta - Srušiti Vučića - aktivno učešće su uzeli i mediji, interesne grupe i pojedinci iz regiona, u čemu, očekivano, prednjače hrvatski i albanski mediji i tzv."nezavisni intelektualci i eksperti" iz tih sredina, u kojima Đilasova propagandna mašinerija redovno pronalazi zahvalne sagovornike, uvek spremne da pljunu na Srbiju i sve srpsko, a naročito na Aleksandra Vučića, jer znaju da im je on najveći protivnik i jedini političar koji će, dosledno i uporno, po svaku cenu, i svakom ličnom žrtvom ako je potrebno, braniti srpske državne i nacionalne interese.

Zbog svega toga, zbog tih sinhronizovanih, koordiniranih i jednovremenih napada, koji u kontinuitetu traju već mesecima, logično se nameće zaključak - da se radi o spolja naručenoj, osmišljenoj i usmeravanoj, dobro organizovanoj i skupo plaćenoj kampanji, koja za cilj ima rušenje Aleksandra Vučića, kao primarni zadatak, i zaustavljanje napretka Srbije, kao sekundarni, ali ne manje važan efekat.

To je činjenica i to se više ne može sakriti, iako se pokušava, kroz različite forme i formate, kao što je to, recimo, najnovija objava na onom Đilasovom opskurnom portalčiću (toj kofi pomija srpskog digitalnog novinarstva) koji, kobajagi, "samo prenosi" tekst iz jednog hrvatskog nedeljnika, koji se bavi aktuelnom političkom situacijom u Srbiji.

Tekst je, međutim, gotovo istovetan tekstovima koji se proizvode u Đilasovim medijima, u njemu se ponavljaju laži i izmišljotine koje su Đilasovi plaćenici plasirali u javnost, naravno sve pod plaštom "susedske brige" za "ljudska prava, demokratiju i građanske slobode u Srbiji". Prosto je dirljiva njihova briga za građane Srbije, naročito kada se ima u vidu koliki broj današnjih građana Srbije zapravo čine Srbi koji su iz Hrvatske proterani, pri čemu ne mislim na one Srbe iz Hrvatske, i njihove potomke, koji su živeli u NDH i koji pamte zločine u njoj počinjene.

Đilasu i njegovim medijima sve to ne smeta, naprotiv, oni tome posvećuju veliki prostor, oni promptno "samo prenose" (iste) laži, odnosno - laži koje su sami kreirali i kojima, zajedno sa svojim saborcima iz regiona sa kojima rade na rušenju Srbije, nastavljaju svoju mrziteljsku i štetočinsku kampanju protiv srpskih državnih i nacionalnih interesa. Stoga, takođe, nema mesta čuđenju ni zbog toga što je Dragan Đilas, "predstavljajući u SAD svoj program", više vremena posvetio tome da oblati, ponizi, uvredi i opanjka svoju državu i njene građane, naročito one koji žive na Kosovu i Metohiji, nego što je zaista obrazlagao šta je to za šta se on, u politici, ekonomiji, ili po bilo kom drugom pitanju, zalaže.

Doduše, i kako bi, a i šta da kaže, on - koji nema nikakvu ideju, ni plan, ni program, ni po jednom pitanju koje je od krucijalne važnosti za Srbiju i njene građane - ali zato ima, siguran sam, detaljan plan kako bi nastavio sa pljačkanjem Srbije i njenih građana, ako bi, kojim slučajem, kao nagradu od svojih inostranih mentora za učešće u projektu rušenja Vučića, bio vraćen na vlast - zaključuje Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Ima Đilas politički program! Samo što je njegov "program" baziran na njegovom ličnom interesu i na interesu onih koji su spremni da skupljaju "mrvice" oko njega! E zato ima toliko "glasača", adekvatno svom programu! Zato se on bori za šiptarske i ustaške glasove jer zna da Srbi i normalni ljudi, bio koje vere i nacije da su, neće glasati za njega!

Eli

pre 2 godine

Po kojoj tacki iz Djilasovog programa se nalaze da on trazi pomoc od Eskobara .

Milica

pre 2 godine

Odgovorit ce narod Djilasu za ovaj poziv na unistavanje Srbije putem sankcija na prvim izborima na koje izadje.

Sava

pre 2 godine

Po ko zna koji put masinski mozak radi protiv Srbije , nista novo.

Zoki

pre 2 godine

Nije se Djilas nadao da ce procureti u javnosti njegovo cmizdrenje i blacenje sopstvenog naroda, samo da bi mu neko obecao da ce ga ustoliciti u Srbiji kao predsednika.

Psovke, uvrede i pretnje osnovni su verbalni izraz svih Đilasovih sledbenika!
Politika

Psovke, uvrede i pretnje osnovni su verbalni izraz svih Đilasovih sledbenika!

Na onom Đilasovom, opskurnom i mržnjom prema Aleksandru Vučiću zadojenom portalčiću oglasio se, psovkom u naslovu i gomilom laži upakovanih u poltronske rečenice upućene Draganu Đilasu izvesni advokat i, kako sam kaže, član nečega što se zove "Pokret za preokret", rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević

31.10.2021

14:07

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija