• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2021

10:26

PROVALJENE ĐILASOVE METODE KAMPANJE! Ili trči za predsednika u SAD ili baš mnogo polaže u strance?!

printscreen

Politika

PROVALJENE ĐILASOVE METODE KAMPANJE! Ili trči za predsednika u SAD ili baš mnogo polaže u strance?!

Podeli vest

Ana Brnabić je na svom Tviteru raskrinkala Đilasa, pa su sada "provaljene" metode njegove kampanje

Dragan Đilas osim što se u Vašingtonu dodvoravao Amerikancima i pljuvao sopstveni narod, sastao se sa Gabrijelom Eskobarom specijalnim izaslanikom predsednika SAD, smatrajući da mu on može pomoći da se domogne vlasti. Tu vest je objavio kao glavnu u njegovom glasilu Danas.

Premijerka Ana Brnabić prokomentarisala je na Tviteru Đilasove metode izborne kampanje.

- Sve što treba da znate o Đilasovoj izbornoj kampanji: "Đilas i Eskobar u Vašingtonu – kraj doba spokoja za Vučića". 

Đilas u kampanji "od vrata do vrata" u SAD Rolling on the floor laughing .

Ili trči za predsednika u SAD, pošto nije odlučio da li će izaći na izbore u Srbiji, ili baš mnogo polaže u strance - napisala je Brnabić komentarišući naslovnu strana Đilasovog podlistka Danas.

Foto: printscreen

Danas

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 2 godine

Mnogo se Djilas nada u strance. Ne može njemu niko pomoći, jer bez podrške naroda je niko i ništa.

Bine

pre 2 godine

Djilas je bruka i sramota za svoj narod. Čovek koji ne voli svoju krv, svoj narod ne može da bude prvi čovek države. Nikada ti nećemo dozvoliti da budeš neko i nešto. Moj glas sigurno nećeš dobiti.

Jasmina

pre 2 godine

Uzalud se trudiš Djilase da uradiš nešto. Čim ti pljuje po svom narodu, pljačkaš i otimaš, ne možeš ništa dobro uraditi. Mnogo si loš čovek.

Mirjana

pre 2 godine

Đilas je sramota za ovu zemlju, trebalo bi ignorisati ga maksimalno.

Jeca

pre 2 godine

Od Đilasa se samo neka glupost može očekivati, ništa drugo.

Šeput

pre 2 godine

Čim je njega bog obilježio, pa je riđav, bježi od njega

Vladimir

pre 2 godine

Šta očekivati od ovakvog čoveka, spreman je na sve radi lične koristi.

Ljubiša

pre 2 godine

Dobio don Djido 33 srebrna dolara od Kurtija, pa otišao da kmeči kod dželata.

Seher

pre 2 godine

Hahaaha...Sebe u naslovu sta vio na prvo mesto! Nehotice se ljudi najbolje otkriju! Jadničak sa mašinskim mozgom! Zar misli da su Amerikanci i Eskobar lično toliko neoba ešteni i naivni da ne znaju o kakvom liku se radi?! Čovek koji izdaje svoj narod i tužaka ga i nije neki čovek! Znaju oni i da su pare koje on nudi prljave pare! A znaju da ne može ni da posluži kao mašice u ostvarenju njihove politike, suviše je podao- ko jednom izda i prevari ( sopstveni narod)- izdaće uvek!

Zoki

pre 2 godine

Djilas super pomogao "Srbiji"svojom posetom Eskobaru. Sada da ocekujemo i sankcije od SAD jer ne zelimo da glasamo Djilasa i drustvo

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija