• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2021

12:00

PATOLOŠKI USTAŠKI LAŽOVI! Hrvatski mediji ne prestaju s lažima i napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu! /FOTO/

printscreen RTV Pink

Politika

PATOLOŠKI USTAŠKI LAŽOVI! Hrvatski mediji ne prestaju s lažima i napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu! /FOTO/

Podeli vest

Orkestrirani napadi ustaških medija na predsednika Aleksandra Vučića ne prestaju

Podstaknuti svojom patološkom mržnjom prema Srbiji i svakom srpskom napretku, a po ugledu na pisanje glasila Dragana Đilasa, hrvatski mediji ne prestaju s histeričnom kampanjom protiv Aleksandra Vučića.

Glavna vest u "lijepoj njihovoj" je predsednik Vučić i njegova porodica.

Večernji list u današnjem štampanom izdanju objavio je članak protiv Danila Vučića i predsednikovog brata Andreja, pa tako kažu "da je Danilo dao kapetanu Draganu torbu novca, dok Andrej čuva plantažu droge?!?"

Foto: printscreen

Napadi na Vučića

Hrvati svoju bolesnu kampanju temelje na lažima srpske kvazielite i nazovi opozicije.

Inspiraciju za takve patološke laži mogu da dobiju samo od Đilasove perjanice Marinike Tepić, kojoj se u Moroviću priviđaju drogirane kokoške.

Proglašavanjem vežbe civilne zaštite za "opasnu vojnu operaciju" potvrđuju staru izreku " da su u strahu velike oči". Jasno je da im ne odgovara što srpska vojska i država više nisu u potčinjenom položaju i od kad je pod vođstvom Aleksandra Vučića Srbija postala lider u vojnom i ekonomskom smislu.

 

Foto: printscreen

Napadi na Vučića

Hrvatima je svakako mnogo više odgovarala DOS-ovska politika kada je srpska vojska bila na kolenima i kada su se tenkovi prodavali u staro gvožđe.

Svaki srpski ekonomski napredak je Hrvatima "trn u oku" pa tako aerodrom u Trebinju nazivaju Vučićevim.

 

Foto: printscreen

Napadi na Vučića

 

Ne bi čudilo ni najmanje da u skorije vreme napišu da "Vučić gradi aerodrom kako bi bombardovao Dubrovnik", sve u strahu da taj isti Dubrovnik ne ostane bez putnika jer će aerodrom u Trebinju biti na svetskom nivou!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica Savic

pre 2 godine

Sve sto mogu je da lazu ali naseg predsednika nece zaustaviti.

Rale

pre 2 godine

Zašto napad na Srbiju??? Ovo je napad na Vučića možda i sa razlogom..ne mešajte Srbiju u to.

Glasinac

pre 2 godine

Ti si isti kao i oni. Kada se napada predsednik države, onda se napada i država.

Milan

pre 2 godine

Ма кога брига шта ујке пишу. Могу само да нам завиде и цркну од муке .

Baća

pre 2 godine

E, to je njihova žal za prošlim vremenima kada su imali, što reče onaj majku ti božiju, svu vlast u bivšoj državi, a posle 2000. marionetsku vlast u Srbiji. Nema više. Tako da mogu samo da histerišu, lažu i mažu. Srbija napreduje i svakim danom je sve jača, ekonomski i vojno, a oni neka se bave svojim medijskim šibicarenjem zajedno sa ovim našim domaćim trabantima i slugama tuđih interesa.

Tomas gustafsson

pre 2 godine

А зашто вас то чуди? Или забрињава? Мене би и чудило и врло забринуло када би га српски душмани(усташе,муџоси,шипци,милогорци) хвалили! ДОКЛЕ ГОД ГА КУДЕ,ЈА ЗНАМ ДА ПРЕДСЕДНИК РАДИ У НАЈБОЉЕМ ИНТЕРЕСУ СРПСКОГА НАРОДА И ДРЖАВЕ!!!

Realno

pre 2 godine

Jadan! Jos da ga Djilas uhapsi, i onda je stvarno previse!

Tomi

pre 2 godine

Te lazi ce biti svaki put vece ako jim bude Srbija to dopustila. Kako mislite, da je Srbima u Hrvatskoj. Zapostavljeni su. Srbija slabo misli na njih. Puno ljudi je brez struje i vode i imaju slaba primanja. Prepusteni su sami sebi i vrlo malo se pise o njima. Puno se pise o Kosovu i nasim Srbima u Bosni a malo o Srbima u Hrvatskoj. Ako HEP u Hrvatskoj nema za kablove i vodoinstalaciju neka jih Srbija to donira, da ne bude izgovora. (znam, da cete tekst pregledati i vjerovatno ga necete objaviti i to je vase pravo) To sam vam napisao, da vas opomenem i otvorio sam vam temu za razmisljanje i pisanje. Pisite isto o Srbima iz Slovenije. Oni bi morali biti vec tretirani kao manjina u Sloveniji. Sta se radi po tom pitanju. Mozete mi pisati na moj email.

Zoran

pre 2 godine

Šta vi hrvati imate sa nama i Vučićem gledajte svoja posla!

Tomi

pre 2 godine

Ja nisam Hrvat, nego sam Krajisnik. Ti si Hrvat. Ali meni nije vazno sta si. Vazno je, da si covjek. Ti imas problem a ne ja.

Viktorija

pre 2 godine

Hrvatima proradila sujeta i ljubomora na uspehe koje postiže Srbija, ali to im nije opravdanje za napade na lidera Srbije.

Viki

pre 2 godine

Hrvati = Đilasovi učenici/plaćenici, treba da ih bude sramota što pišu laži o Vučiću i njegovoj porodici.

Sofija

pre 2 godine

Očigledno ne mogu da podnesu uspešnu Srbiju, pa koriste laži jer ne znaju šta će.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija