• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2021

12:53

GRAĐANI SRBIJE, DOBIO SAM IZVANREDNE VESTI! Predsednik Vučić saopštio novosti /VIDEO/

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

GRAĐANI SRBIJE, DOBIO SAM IZVANREDNE VESTI! Predsednik Vučić saopštio novosti /VIDEO/

Podeli vest

Ukupan nivo stranih direktnih investicija u Republici Srbiji od januara do oktobra meseca ove godine premašio je tri milijarde i sto četrdeset miliona evra

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” snimak u kom je saopštio sjajne vesti za sve građane Srbije.

Vučić je ovom prilikom i čestitao svim građanima to što je Srbija od januara do oktobra ove godine premašila ukupan nivo stranih investicija. Naša država je ovim pokazala da je apsolutni šampion u privlačenju stranih direktnih investicija.

- Građani Srbije, izvanredne vesti koje sam upravo dobio. Zaključno sa oktobrom mesecom ove godine primili smo i dobili i privukli više od tri milijarde 140 miliona evra stranih direktnih investicija, ubedljivo najviše u regionu verujem da će to biti više od 60 procenata ukupnih stranih direktnih investicija za Zapadni Balkan - saopštio je predsednik.

- Želim da čestitam ljudima, želim da im kažem veliko hvala, naravno najviše najviše investicija iz zemalja Evropske unije, SAD, ali ono što je veoma važno, po prvi put imamo ogromni nivo investicija iz azijskih zemalja, dakle Narodne Republike, Japana, Južne Koreje i, razume se, Ruske Federacije - istakao je on.

- Veliko hvala svima, ovo znači bolju ekonomiju, ovo znači siguran napredak, ali ovo znači i veće plate i penzije na koje možemo uvek u budućnosti da računamo, hvala i čestitam - naveo je predsednik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica Savic

pre 2 godine

Predsednik dobrom politikom dovodi strane investicije i otvara nova radna mesta.

Zoran

pre 2 godine

Sve ovo je postignuto zahvaljujući Aleksandru Vučiću i našoj vladi. Srbija nezaustavljivo napreduje!

Jasna

pre 2 godine

Uz dosta truda, znanja i upornosti mi danas imamo ovakve rezultate. Primecuje se da predsednik radi sve za interes gradjana i ne gubi vreme na vredjanje opozicije, sto nije slucaj kada su oni u pitanju.

Menda

pre 2 godine

Odlicno, tako nesto je i bilo ocekivano s obzirom na to koliko se cela vlada trudi.

Neda

pre 2 godine

Radujemo se dobrim vestima, imamo poverenja u drzavu i ocekujemo i dalje napredak.

Milan

pre 2 godine

Kad je dobar i odgovoran domaćin i kuća mora da napreduje, svaka čast predsedniče Vučiću sva zahvalnost tebi pripada i tvojoj borbi za svoju Srbiju.

Raša

pre 2 godine

Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Republika Srbija napreduje

Tamara

pre 2 godine

Uz direktne strane investicije, Srbija sve vise napreduje.

Tasa

pre 2 godine

Strani investitori su uocili napredak i bogatstva nase drzave.

Takica

pre 2 godine

Zbog ovih investicija od strane stranaca, Srbija napreduje vrtoglavom brzinom.

Dejan

pre 2 godine

Dugujemo veliku zahvalnost stranim investicijama za sve sto su ucinili na nasu drzavu.

ana

pre 2 godine

Ovo su izvanredne vesti, Srbija je otvorena za saradnju i za strane investitore koji su prepoznali plodno tlo za dolazak u našu zemlju.

Lina

pre 2 godine

Raduje nas sve veći dolazak investitora u našu zemlju. Stranci dolaze samo tamo gde vide stabilnu i sigurnu ekonomiju što u Srbiji za vreme prethodne vlasti nije bilo.

Gane

pre 2 godine

Srbija je zadobila poverenje stranih investitora zbog uslova koji im pružamo, a to je pre svega sigurnost i stabilnost ekonomije.

Sava

pre 2 godine

Svaka čast za postignutim rezultatima, koji su postignuti zahvaljujući Aleksandru Vučiću .

Dejan

pre 2 godine

Zahvaljujemo stranim investitorima koji su videli da je Srbija ozbiljan i sigurna zemlja .

Dejan

pre 2 godine

Hvala Aleksandru Vučiću za izvanrednu saradnju sa stranim investitorima.

Jelisaveta

pre 2 godine

Zahvaljujuci ozbiljnoj i zreloj politici koju Srbija vodi za nova radna mesta, za fabrike, za modernu infrastrukturu, u nasu zemlju stizu svakog dana novi direktne strane investicije koje ce podici standard zivota svih nasih gradjana.

Milos

pre 2 godine

U danasnjoj svetskoj ekonomiji strane direktne investicije predstavljaju najbrzi razvoj jedne zemlje. Za Srbiju to znaci otvaranje novih radnih mesta, povecanje izvoza i pokretanje privrednog rasta i razvoja. Za svaku pohvalu i ponos.

Jana

pre 2 godine

Napredak Srbije je veliki i sigurno ce biti jos veci. Otvoreni smo za svet, spremni na svaku vrstu saradnje i sve smo cenjeni kao drzava i kao narod.

Tasa

pre 2 godine

Tako se vodi politika jedne države. Strani investitori donose ekonomski prosperitet.

Kika

pre 2 godine

Djilas zeli da se Srbija proglasi genocidnom drzavom, pokusava da je srusi i radi iza ledja, ali mu nece proci za rukom i nikada ga narod u tome nece podrzati.

Jovana

pre 2 godine

Svi znamo da Djilas kontroliše medije i narucuje izveštaje u novinama. Ova vest o poseti SAD-u mu nece pomoci za izbore, moze da se smeska na slici do mile volje, ali nece ostvariti svoj naum.

Boban

pre 2 godine

Da se Djilas pita i da moze, narodu Srbije bi uzeo i vazduh kojih disemo, samo da njemu bude dobro. Na sve nacine zeli da sankcionise i liferuje Vucica, ali uzalud.

Boki

pre 2 godine

Srbija salje sliku u svet, da je pouzdan partner i pogodno podrucje za investiranje. Da bi se doslo do tog stadijuma, to nije moglo preko noci, vec mukotrpnim radom i borbom, da se ispravi sve lose sto su uradili Djilas, Jeremic i ostala zuta ekipa!

Ivana

pre 2 godine

Odgovorna vlast dvojim radom koja brine o svom narodu i državi, mora da niže i uspehe i investicije.

Rema

pre 2 godine

Zaista sjajna vest, verujem da će se to odraziti na poboljšanje životnog standarda u Srbiji. Svaka čast predsedniku Vučiču na zalaganju da se Srbija probije među lidere u stranim investicijama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija